Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

... a namrzlo, tak jsem si šel vyzkoušet, jak se brzdí za situace, kdy jde auto do smyku a jestli ASR pomůže proti smyku při rozjezdu do zatáčky.

Všechno bylo bezva, ABS bručelo, ASR bručelo, pak jsem to vypnul tlačítkem "ASR", na budíkách se rozsvítil trojúhelník v kruhové šipce, ale ASR i ABS fungovalo dál, jako by se nechumelilo (ono opravdu nechumelilo, jak jsem napsal, poprchávalo a hned mrzlo).

Co jsem to teda vypnul, pokud jsem vůbec něco vypnul?

No jediny co si vypnul je pouze ASR a ASR dela to, ze ti ubere plyn, pokud se ti proklouzavaj predni kola, tedy pokud se predni kola tocej rychleji nez zadni potom ubere plyn. Takze mas porad aktivni ABS a EDS - neboli elektronickou uzaverku diferencialu, ktera pribrzduje kola predni napravy, pokud se jedno z nich protaci.

• Autor

Dík za vysvětlení, máš pravdu. Myslel jsem si bláhově, že tyhlety brzdové vymoženosti jdou vypnout všechny, ale asi nejdou...

Jenom vytažením pojistky ;)

Ale ony ty vymoženosti nejsou zase tak špatný...

Upraveno od lukash

ABS standardne samodrejme vypnout nejde, vypinatelne je jen ASR popripadne pokud mate ESP

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.