Přejít na obsah

Spotřeba 4x4 TDI PD

Fire

Doporučené příspěvky

Ahoj, jezdím do práce a buď jedu mou 01 4x4 TDi PD 74 kw a nebo 02 TDi 77 kw... je to trasa cca 7 km, já vím, pro nafťáky žádnej med kol5 , ale chci se zeptat, já tuto trasu ujedu s 4x4 za cca téměř 9 litrů, zatímco s předohrabem do 6ti !!!! Je mi jasný, že 4x4 je těžsí, má větší valivej odpor atd... ale přijde mi to o dva litry docela dost !!! vím, že PD motory jsou rozchlastanější atd...ale nevím no :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jezdím do práce a buď jedu mou 01 4x4 TDi PD 74 kw a nebo 02 TDi 77 kw... je to trasa cca 7 km, já vím, pro nafťáky žádnej med kol5 , ale chci se zeptat, já tuto trasu ujedu s 4x4 za cca téměř 9 litrů, zatímco s předohrabem do 6ti !!!! Je mi jasný, že 4x4 je těžsí, má větší valivej odpor atd... ale přijde mi to o dva litry docela dost !!! vím, že PD motory jsou rozchlastanější atd...ale nevím no :-(

urcite to mas chiply jak sem mel ja nechal sem to predelat a misto 7,7 dlouhodoby jezdim 6,5 a to nejezdim jak posera :palec2:

Odkaz ke komentáři

jo a ta oct2 je taky PD tak by musela taky chlastat jinak jezdim trasu 8km rano do prace kousek hned do kopce 1km pak rovina ted v zime 7,3 pred upravou 8,7

Odkaz ke komentáři

Dlouhodobou spotrebu dle PC mam 7 litrů, ale jezdím teď hafo po městě !!!! jsme z Brna, přes léto se držím na cca 6,6 dlouhodobé...jsme z Brna...

V létě tu trasu jedu za 6,8 litrů cca, v zimě tak do 9 litrů ....

Jak poznám jestli to je CHIPnutý ???

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...