Fire Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ahoj, jezdím do práce a buď jedu mou 01 4x4 TDi PD 74 kw a nebo 02 TDi 77 kw... je to trasa cca 7 km, já vím, pro nafťáky žádnej med , ale chci se zeptat, já tuto trasu ujedu s 4x4 za cca téměř 9 litrů, zatímco s předohrabem do 6ti !!!! Je mi jasný, že 4x4 je těžsí, má větší valivej odpor atd... ale přijde mi to o dva litry docela dost !!! vím, že PD motory jsou rozchlastanější atd...ale nevím no :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R_CZf Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tech 9 litru je opravdu hodne. Je pravdou ze tato 4kolka bere obecne o neco vic ale tak do 7,5 litru i na takto kratke trasy. Jezdil jsem podobnou trasu do prace navic pres kopec a pak mestem a vlezl jsem se pohodovou jiydou do 7 litru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ak je to troška do kopca... Ale ak máš takú istú spotrebu tam aj späť. V porovnaní s mojou 7,5 MAX 8 l na tú trasu. Aký máš dlhodobý priemer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ahoj, jezdím do práce a buď jedu mou 01 4x4 TDi PD 74 kw a nebo 02 TDi 77 kw... je to trasa cca 7 km, já vím, pro nafťáky žádnej med , ale chci se zeptat, já tuto trasu ujedu s 4x4 za cca téměř 9 litrů, zatímco s předohrabem do 6ti !!!! Je mi jasný, že 4x4 je těžsí, má větší valivej odpor atd... ale přijde mi to o dva litry docela dost !!! vím, že PD motory jsou rozchlastanější atd...ale nevím no :-( urcite to mas chiply jak sem mel ja nechal sem to predelat a misto 7,7 dlouhodoby jezdim 6,5 a to nejezdim jak posera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ahoj, jezdím do práce a buď jedu mou 01 4x4 TDi PD 74 kw a nebo 02 TDi 77 kw... je to trasa cca 7 km, já vím, pro nafťáky žádnej med , ale chci se zeptat, já tuto trasu ujedu s 4x4 za cca téměř 9 litrů, zatímco s předohrabem do 6ti !!!! Je mi jasný, že 4x4 je těžsí, má větší valivej odpor atd... ale přijde mi to o dva litry docela dost !!! vím, že PD motory jsou rozchlastanější atd...ale nevím no :-( jo a ta oct2 je taky PD tak by musela taky chlastat jinak jezdim trasu 8km rano do prace kousek hned do kopce 1km pak rovina ted v zime 7,3 pred upravou 8,7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Dlouhodobou spotrebu dle PC mam 7 litrů, ale jezdím teď hafo po městě !!!! jsme z Brna, přes léto se držím na cca 6,6 dlouhodobé...jsme z Brna... V létě tu trasu jedu za 6,8 litrů cca, v zimě tak do 9 litrů .... Jak poznám jestli to je CHIPnutý ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 urcite to mas chiply jak sem mel ja nechal sem to predelat a misto 7,7 dlouhodoby jezdim 6,5 a to nejezdim jak posera Jak myslíš že to mam chply ? myslim že právě že nemám !!! a kdo ti dělal chip ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 psal sem ti sz az ted sem si cetl ze si z brna klidne se muzem nekde potkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Já jezdil do práce 5km městem s OI 4x4 a nebyl problem to jed za 9l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.