najmis Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Potřebuju na jaro koupit dlouhé bezpečnostní šrouby....podložky budou 2cm tudíš šroub 5 nebo 6 cm procházel sem net a je to celkem problém je sehnat...našel sem 7cm za 1 200Kč Nevíte někdo o nějakým shopu...? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 skus tieto na tejto stranke maju celkom solidny vyber 70 mm http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=673 50 mm http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=671 su tam aj ine znacky, ale tieto su ze vraj naj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak koukám že cena bude stejně kolem 1 000kč... Díky za link... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak koukám že cena bude stejně kolem 1 000kč... Díky za link... skus si na tej stranke pozriet aj ine, su tam ine znacky srobov a urcite budu aj lacnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 skus si na tej stranke pozriet aj ine, su tam ine znacky srobov a urcite budu aj lacnejsie koukal sem...a něco kolem 950Kč za 5cm jo a na alu kola i když né origo je Kužel že...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 koukal sem...a něco kolem 950Kč za 5cm jo a na alu kola i když né origo je Kužel že...? to zalezi asi od kolesa, ja mam na hlinikoch gulovu plochu, ale mozes mat kludne aj kuzel inak si to dobre spocitaj na dlzku toho srobu, nech ti chyti aspom na 4 zavity, to by malo stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 to zalezi asi od kolesa, ja mam na hlinikoch gulovu plochu, ale mozes mat kludne aj kuzelinak si to dobre spocitaj na dlzku toho srobu, nech ti chyti aspom na 4 zavity, to by malo stacit Já myslím že kužel...no mrknu na to nebo se optám.. Délku počítám jako origo šroub+síla podložky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Já myslím že kužel...no mrknu na to nebo se optám..Délku počítám jako origo šroub+síla podložky... to by malo stacit na 50 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 delší šrouby maj většinou v každym dobrym pneuservisu.. zjisti jak dlouhý chceš a mužu se ti optat v pneu tu u nás, už si ale nepamatuju kolik jsem za ně dával(moc laciný nejsou ale taky ne drahý), a možná i nějaký dlouhý ještě mám doma (kdyžtak se připomen sz, pokud chceš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 delší šrouby maj většinou v každym dobrym pneuservisu..zjisti jak dlouhý chceš a mužu se ti optat v pneu tu u nás, už si ale nepamatuju kolik jsem za ně dával(moc laciný nejsou ale taky ne drahý), a možná i nějaký dlouhý ještě mám doma (kdyžtak se připomen sz, pokud chceš) Já se ptal v servisu kde sem měl bezpečáky za 450Kč,ale dlouhý nemá... Když se optáš .... 50mm dlouhý na 2cn podložku jsou Good že...? Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 to by malo stacit na 50 mm Kdyžtak taky máme v nabídce - http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...pgSelected=2396 jak kužel tak kouli, většina jich je skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Kdyžtak taky máme v nabídce - http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...pgSelected=2396 jak kužel tak kouli, většina jich je skladem Mrknu.... Jo a je správně kužel nee...? ALU MAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Mrknu....Jo a je správně kužel nee...? ALU MAM Kuzel je na vetsine alu, jinak koule je plechacich, vetsinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Hele nenašel sem M14x1,5 50mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Kuzel je na vetsine alu, jinak koule je plechacich, vetsinou Koukal sem po kuželech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Hele nenašel sem M14x1,5 50mm Jaj, ted sem koukal co tu je, skladem by bylo 14x1.5x45 a 14x1.5x60 , 50ky zrovna nejsou skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jaj, ted sem koukal co tu je, skladem by bylo 14x1.5x45 a 14x1.5x60 , 50ky zrovna nejsou skladem A objednat kdyžtak jdou nee....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 A objednat kdyžtak jdou nee....? Jasne objednat jsou, v tom by nemel byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) Jasne objednat jsou, v tom by nemel byt problem Hod sem pak kdyžtak cenu.... Díky... Editováno: 8. leden 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Hod sem pak kdyžtak cenu....Díky... Cena by mela byt ted do konce ledna v akci za 943,-Kč, potom zas bezne za 990,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Já mám na origo alu kulovou dosedací plochu šroubů a na další sadě kol neorigo alu mám kuželovou, takže měním kola i se šroubama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Bezpečností šrouby jsou jen proti zlodějům amatérům, kteří schání prachy na fet. Každý, kdo se tím zabývá má sadu, v které je hlavice, která se zařízne do šroubu a normálně ho vytočí ven. Stojí to necelé 4 tisíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 nj ale právě aspoň proti těm amatérům-smažkám to chce mít... jen cvok a šílenec nechá na novym AL. kole 5 origo šroubů každej amatér kterej večer půjde po sídlišti si to občíhne a ve 3 ráno v klídku s heverem, Téčkem a špalkem si poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Bezpečností šrouby jsou jen proti zlodějům amatérům, kteří schání prachy na fet. Každý, kdo se tím zabývá má sadu, v které je hlavice, která se zařízne do šroubu a normálně ho vytočí ven. Stojí to necelé 4 tisíce JJ to je pravda...ale lepší bezpečák než nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 nj ale právě aspoň proti těm amatérům-smažkám to chce mít...jen cvok a šílenec nechá na novym AL. kole 5 origo šroubů každej amatér kterej večer půjde po sídlišti si to občíhne a ve 3 ráno v klídku s heverem, Téčkem a špalkem si poradí Ještě že nebydlím na sídlišti..... by mě trefilo,když vidím ve městě ty smrady jak se chovaj k zaparkovaným autum... spíš ti to odřou smradi než někdo ukradne kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.