Přejít na obsah

Dlouhé bezpečnostní šrouby kol

najmis

Doporučené příspěvky

koukal sem...a něco kolem 950Kč za 5cm jo a na alu kola i když né origo je Kužel že...?

to zalezi asi od kolesa, ja mam na hlinikoch gulovu plochu, ale mozes mat kludne aj kuzel

inak si to dobre spocitaj na dlzku toho srobu, nech ti chyti aspom na 4 zavity, to by malo stacit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to zalezi asi od kolesa, ja mam na hlinikoch gulovu plochu, ale mozes mat kludne aj kuzel

inak si to dobre spocitaj na dlzku toho srobu, nech ti chyti aspom na 4 zavity, to by malo stacit

Já myslím že kužel...no mrknu na to nebo se optám..

Délku počítám jako origo šroub+síla podložky...

Odkaz ke komentáři

delší šrouby maj většinou v každym dobrym pneuservisu..

zjisti jak dlouhý chceš a mužu se ti optat v pneu tu u nás, už si ale nepamatuju kolik jsem za ně dával(moc laciný nejsou ale taky ne drahý), a možná i nějaký dlouhý ještě mám doma ;) (kdyžtak se připomen sz, pokud chceš)

Odkaz ke komentáři

delší šrouby maj většinou v každym dobrym pneuservisu..

zjisti jak dlouhý chceš a mužu se ti optat v pneu tu u nás, už si ale nepamatuju kolik jsem za ně dával(moc laciný nejsou ale taky ne drahý), a možná i nějaký dlouhý ještě mám doma ;) (kdyžtak se připomen sz, pokud chceš)

Já se ptal v servisu kde sem měl bezpečáky za 450Kč,ale dlouhý nemá... :feve:

Když se optáš .... :palec2:

50mm dlouhý na 2cn podložku jsou Good že...? :)

Díky.... :palec2:

Odkaz ke komentáři

nj ale právě aspoň proti těm amatérům-smažkám to chce mít...

jen cvok a šílenec nechá na novym AL. kole 5 origo šroubů :w00t1:

každej amatér kterej večer půjde po sídlišti si to občíhne a ve 3 ráno v klídku s heverem, Téčkem a špalkem si poradí kol100

Odkaz ke komentáři

Bezpečností šrouby jsou jen proti zlodějům amatérům, kteří schání prachy na fet. Každý, kdo se tím zabývá má sadu, v které je hlavice, která se zařízne do šroubu a normálně ho vytočí ven. Stojí to necelé 4 tisíce :)

JJ to je pravda...ale lepší bezpečák než nic.... ;)

Odkaz ke komentáři

nj ale právě aspoň proti těm amatérům-smažkám to chce mít...

jen cvok a šílenec nechá na novym AL. kole 5 origo šroubů :w00t1:

každej amatér kterej večer půjde po sídlišti si to občíhne a ve 3 ráno v klídku s heverem, Téčkem a špalkem si poradí kol100

Ještě že nebydlím na sídlišti..... :) by mě trefilo,když vidím ve městě ty smrady jak se chovaj k zaparkovaným autum... :feve: spíš ti to odřou smradi než někdo ukradne kola...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...