Luke288 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tohle ted hodil kluk na autohifi. čuměl jsem na to jako tele, v životě jsem o tom neslyšel. stalo se to někomu z vás? http://www.autohificlub.cz/forum/10/789810-provar/0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) tohle ted hodil kluk na autohifi. čuměl jsem na to jako tele, v životě jsem o tom neslyšel. stalo se to někomu z vás?http://www.autohificlub.cz/forum/10/789810-provar/0 sice to patří spíš do sekce OI, ale je to hoodně častý jev při zapnutém rozmrazování a brždění vznikne odpor na drátu, která vede po skle do 3. brzdového světla a najednou bum týká se to modelů MR97 98 99 je to tu an foru už hoodněkrát Editováno: 8. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 vím, že je to spíš OI, ale tam nechodim, tak mi přišlo takový blbý tam vlítnout a postnout to. a hlavně bych dostal přes papulu, že to tam už bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 sice to patří spíš do sekce OI, ale je to hoodně častý jev při zapnutém rozmrazování a brždění vznikne odpor na drátu, která vede po skle do 3. brzdového světla a najednou bum týká se to modelů MR97 98 99je to tu an foru už hoodněkrát Tedy já měl Octu 97 a vůbec se mě to za celou dobu 7 let nestalo a nechtěl bych ani aby se to stalo. A to jsem parkoval většinou venku i v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tedy já měl Octu 97 a vůbec se mě to za celou dobu 7 let nestalo a nechtěl bych ani aby se to stalo. A to jsem parkoval většinou venku i v zimě. mě se to taky nikdy nestalo a ani když jsem ji ješte něměl já, ale pohled na skloservis, který mám v Pze kousek od baráku o tom praskání něco vypovídá jsem zapoměl: touto vadou trpí skla, která mají postraní lemovací lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Bráchovi se to stalo tehdy u Oct.I model 97 zrovna když odjížděl odemně,vyjel mi ze zahrady jen jsem zahlídnul jak se rozsvítila brzd.světla a v ten moment.se ozvala bomba jak z děla,to sklo normálně vybouchlo.V první moment jsem myslel že po něm někdo hodil šutr nebo tak něco. V servisu mu to normálně vyměnily a zaplatila to MB ikdyž to auto bylo starý 4.roky,prý tyhle skla normálně vyměnily bezplatně kdykoliv i po záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Mě se to kdysi povedlo na Fáčku, i bez zapnutého výhřevu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.