Host vladoc Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ahojte nemate nahodou niekto skusenost s QH platnickami, servisak mi ich tam dal, ale ked pozeram na tie prispevky o brzdach tak nemam dobry pocit.Na predchadzjucej O1 1.6 55 kw som mal bendix aj platnicky aj kotuce a zvlnili sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ahojte nemate nahodou niekto skusenost s QH platnickami, servisak mi ich tam dal, ale ked pozeram na tie prispevky o brzdach tak nemam dobry pocit.Na predchadzjucej O1 1.6 55 kw som mal bendix aj platnicky aj kotuce a zvlnili sa. Aká cena, taká kvalita. Asi by som zvolil inú značku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Do všech aut, co jsem měl, jsem vždy kupoval origo brzdy a nikdy jsem neměl problém. Když byly kotouče zaběhlé a destičky na výměnu, tak jsem kotouče přerovnal na soustruhu a dal nové destičky- originál. Také záleží na způsobu zacházení někomu brzdy vydrží 80t, někomu 30t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Do všech aut, co jsem měl, jsem vždy kupoval origo brzdy a nikdy jsem neměl problém. Když byly kotouče zaběhlé a destičky na výměnu, tak jsem kotouče přerovnal na soustruhu a dal nové destičky- originál. Také záleží na způsobu zacházení někomu brzdy vydrží 80t, někomu 30t Svätá pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.