Publikováno Leden 8, 200817 r Ahojte nemate nahodou niekto skusenost s QH platnickami, servisak mi ich tam dal, ale ked pozeram na tie prispevky o brzdach tak nemam dobry pocit.Na predchadzjucej O1 1.6 55 kw som mal bendix aj platnicky aj kotuce a zvlnili sa.
Leden 8, 200817 r Ahojte nemate nahodou niekto skusenost s QH platnickami, servisak mi ich tam dal, ale ked pozeram na tie prispevky o brzdach tak nemam dobry pocit.Na predchadzjucej O1 1.6 55 kw som mal bendix aj platnicky aj kotuce a zvlnili sa. Aká cena, taká kvalita. Asi by som zvolil inú značku..
Leden 8, 200817 r Do všech aut, co jsem měl, jsem vždy kupoval origo brzdy a nikdy jsem neměl problém. Když byly kotouče zaběhlé a destičky na výměnu, tak jsem kotouče přerovnal na soustruhu a dal nové destičky- originál. Také záleží na způsobu zacházení někomu brzdy vydrží 80t, někomu 30t
Leden 8, 200817 r Do všech aut, co jsem měl, jsem vždy kupoval origo brzdy a nikdy jsem neměl problém. Když byly kotouče zaběhlé a destičky na výměnu, tak jsem kotouče přerovnal na soustruhu a dal nové destičky- originál. Také záleží na způsobu zacházení někomu brzdy vydrží 80t, někomu 30t Svätá pravda...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.