henky Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Marně se snažim dopátrat ke konci vedení k zadnímu repru..... pls je to ono nebo jsem vedle jak ta jedle?? Odbočující dráty vedou k osvětlení popelníku a zbytek je zaslepen nějakou průhledným pičusem..... Děkuji moc za odpo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Marně se snažim dopátrat ke konci vedení k zadnímu repru..... pls je to ono nebo jsem vedle jak ta jedle?? Odbočující dráty vedou k osvětlení popelníku a zbytek je zaslepen nějakou průhledným pičusem..... Děkuji moc za odpo v tomto případě se zase jedná o vedení K-line (komunikační lajna auta) vedení k zadním reprákům je napojené za rádiem na hnědé 8 pinové svorce, pokud do ní jdou jen 4 dráty místo 8 máš jen přípravu pro přední repro, zadek budeš muset dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henky Vloženo 9. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2008 v tomto případě se zase jedná o vedení K-line (komunikační lajna auta)vedení k zadním reprákům je napojené za rádiem na hnědé 8 pinové svorce, pokud do ní jdou jen 4 dráty místo 8 máš jen přípravu pro přední repro, zadek budeš muset dodělat Děkuji, mrknu se a uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Děkuji, mrknu se a uvidim... KABLE NA ZADNE REPRO SU TAHANE POD PLASTAMY NA PRAVEJ AJ LAVEJ STANE PRI PRAHOCH. NA DODATOCNU MONTAZ POTREBUJES 4 piny a 11metrou repro kabla. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Marně se snažim dopátrat ke konci vedení k zadnímu repru..... pls je to ono nebo jsem vedle jak ta jedle?? Přesne tak, si vedle jak ta jedle. Káble sou jak píše Prochy pod plastama na prazích. Jinak dodelávka je pěkná drbačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henky Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 v tomto případě se zase jedná o vedení K-line (komunikační lajna auta)vedení k zadním reprákům je napojené za rádiem na hnědé 8 pinové svorce, pokud do ní jdou jen 4 dráty místo 8 máš jen přípravu pro přední repro, zadek budeš muset dodělat Díky všem, odpo už znám a další otázka od hlupáka je: když mám přípravu pro zadní repro (soudím dle toho, že mám 8 drátu na hnědé svorce) kde najdu konce drátů pro připojení........ děkujuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Pokud ti ze svorkovnice opravdu vede 8kabliku, potom by meli koncit pod plastama, kde maji byt repro. Pokud mas kratou octavku, melo by stacit odehnout koberce u zadnich podbehu, nekde by tam mely byt. U combika musis tak jako tak rozebrat zadni plasty pod okynkama a hledat..urcite tam taky budou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 KABLE NA ZADNE REPRO SU TAHANE POD PLASTAMY NA PRAVEJ AJ LAVEJ STANE PRI PRAHOCH. NA DODATOCNU MONTAZ POTREBUJES 4 piny a 11metrou repro kabla. :) TO: PROCHY603 Zdravím, co ten slibovaný kód na Symphony??? Zapoměl jsi nebo neumíš, ale odpovědět bys mohl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 TO: PROCHY603 Zdravím, co ten slibovaný kód na Symphony??? Zapoměl jsi nebo neumíš, ale odpovědět bys mohl. Díky CAU. nic mi neprislo od teba. potrebujem cislo z toho radia. alebo si myslis ze napises len mam radio SYMPHONY A TO STACI??? NIE.. NAPIS NA SZ. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henky Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Pokud ti ze svorkovnice opravdu vede 8kabliku, potom by meli koncit pod plastama, kde maji byt repro. Pokud mas kratou octavku, melo by stacit odehnout koberce u zadnich podbehu, nekde by tam mely byt. U combika musis tak jako tak rozebrat zadni plasty pod okynkama a hledat..urcite tam taky budou ;-) Mám krátkou...... zítr se na to mrknu....díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 CAU. nic mi neprislo od teba. potrebujem cislo z toho radia. alebo si myslis ze napises len mam radio SYMPHONY A TO STACI??? NIE.. NAPIS NA SZ. :palec2: Tak jsem ti poslal SZ, už několikátou za ten asi měsíc. Dík, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 KABLE NA ZADNE REPRO SU TAHANE POD PLASTAMY NA PRAVEJ AJ LAVEJ STANE PRI PRAHOCH. NA DODATOCNU MONTAZ POTREBUJES 4 piny a 11metrou repro kabla. Ale těch 11 teda musíš mít jó přesně odměřených. Já dal minulý víkend svoje zadní repráky rodičům a vyšlo mi to na 15m, ale je fakt, že jsem si nechával drobné rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 v té délce ale nemáte započítanou odbočku - zpětku k vejškáčům ve devřích, to to pak hezky naskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 v té délce ale nemáte započítanou odbočku - zpětku k vejškáčům ve devřích, to to pak hezky naskočí. Těch 15m to právě bylo i se zpětnou odbočkou na výšky ve dveřích. Ale bylo to fakt tak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Těch 15m to právě bylo i se zpětnou odbočkou na výšky ve dveřích. Ale bylo to fakt tak tak. až se dostanu do Phy, tak jen pro zajímavost změřím délku originálního vedení k zadkům a zpětku k vejškáčů Editováno: 29. Únor 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.