Marian1 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zdravim, na octavii 81kw TDI, 2002 mi vrzga predna naprava (stabilizator) pri prepruzeni. Co konkretne treba vymenit, namazat aby to bolo ok? Su to tie 2 gumove lozka, alebo plastovy klb co spaja stabilizator s ramenom? Vdaka. Marian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zdravim,na octavii 81kw TDI, 2002 mi vrzga predna naprava (stabilizator) pri prepruzeni. Co konkretne treba vymenit, namazat aby to bolo ok? Su to tie 2 gumove lozka, alebo plastovy klb co spaja stabilizator s ramenom? Vdaka. Marian. Cau. su to gumove lozka na stabilizatore. VYMENIT!!! cena 1kus od 100.- do 400.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zed Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zdravim,na octavii 81kw TDI, 2002 mi vrzga predna naprava (stabilizator) pri prepruzeni. Co konkretne treba vymenit, namazat aby to bolo ok? Su to tie 2 gumove lozka, alebo plastovy klb co spaja stabilizator s ramenom? Vdaka. Marian. J je měnil, ale stejně jsem je musel pořádně promazat vazelínou, protože vrzaly i ty nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Oni hodně často vržou ty neoriginální gumy. Když tam dáš origo, vrzat určitě nebudou. Promazání pomůže, ale jen na chvíly. A jak už psali kologevé, budou to ty lůžka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian1 Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Oni hodně často vržou ty neoriginální gumy. Když tam dáš origo, vrzat určitě nebudou. Promazání pomůže, ale jen na chvíly. A jak už psali kologevé, budou to ty lůžka. Vdaka vsektym za radu, idem do toho. Marian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 bral jsem febi a to z důvodu, že nechci měnit plechy, starý silentbloky škodovka na mou koktu nedodává, no a po třech měsících začly vrzat (na funkci to samo nemá vliv ale štve to ) tak jsem je sundal a nastříkal keramickou vazelinou, a teď již víc jak rok OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian1 Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak som to dnes vymenil. Gumy som kupil podla priemeru stabilizatora priamo v skodovke, 200CZK / kus. Celkom ma prekvapilo, ze nemaju klznu vystelku ako tie povodne. Dufam, ze to nieco vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tos koupil jiny typ sou dva druhy,vymen je a dej ty spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.