TomasW Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 ahoj, poraďte prosím jak demontovat kryt volantu pod kterým je airbag... mě bohužel airbag vystřelil a tím pádem mám "potrhaný" volant. Chtěl bych vyměnit pouze kryt (klakson), ale původní se mi nějak nedaří sundat dolů... můžete poradit, kde co povolit?? Díky tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 ahoj, poraďte prosím jak demontovat kryt volantu pod kterým je airbag... mě bohužel airbag vystřelil a tím pádem mám "potrhaný" volant. Chtěl bych vyměnit pouze kryt (klakson), ale původní se mi nějak nedaří sundat dolů... můžete poradit, kde co povolit?? Díky tomas Nikde nic nepovolíš, celý to je bag, takže si musíš sehnat novej bag. Najdi si návod na výměnu bagu ve volantu, někde to tu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3&hl=airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) Sorry, je to vzhůru nohama. Ale snad Ti to pomůže. Editováno: 10. leden 2008, autor: lulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.