us-tim Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 mam nabidku na RS interier, komplet v dobrym stavu, i s vyhrevem sedacek na oktu 1 za 15tisic Kc...je to dobra cena? sem u skodovek kratce,tak se nejak neorientuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 mam nabidku na RS interier, komplet v dobrym stavu, i s vyhrevem sedacek na oktu 1 za 15tisic Kc...je to dobra cena? sem u skodovek kratce,tak se nejak neorientuju Jestli je to opravdu komplet s palubkou, všema plastama, sedačkama, atd. tak je to dost dobrá cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
us-tim Vloženo 12. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Jestli je to opravdu komplet s palubkou, všema plastama, sedačkama, atd. tak je to dost dobrá cena. dik...myslel sem si to,ale pro sichr jsem hodil dotaz...tak teda uz je muj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ahoj chlapi. Mám otázku a nechcem zakladať novú tému. v blízkej budúcnosti budem mať na predaj môj interiér( sedačky, polokkoža komplet - predne s airbagmy a výhrevom a všetky tapce) z O1 RS combi v dobrom stave a chcel by som vedieť po čom teraz idú. ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fycke Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Kupko, a ja v blizkej dobe chcem kupit interier do O1 kombi pokecame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Fycke, napíš mi PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.