Konny Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Zdravím. Chci se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s vybracemi v zadní části auta od repro (originál). Nevím přesně co mi tam vibruje, ale asi to bude ta deska co je mezi repro. Nemáte typ jak to odstranit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A nedělá to třeba plato? Taky mám ten dojem při jízdě třebas na kostkách, napadlo mě klasický těsnění co se dává do futer dveří kvůli těsnění ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A nedělá to třeba plato? Taky mám ten dojem při jízdě třebas na kostkách, napadlo mě klasický těsnění co se dává do futer dveří kvůli těsnění ... Jo to asi dělá to plato (nemohl jsem si vzpomenout jak se tomu říká), před chvílí jsem tam zkusil dát to pěnové těsnění, tak jsem zvědavej jestli to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 No me dela vzadu v kufru bordel jedine ten velkej plast na 5.tych dverich !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 mě v kufru drnčela rezerva, když se utrhnul plast na matici, co ji drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Takže dneska jsem to vyzkoušel a vypadá to, že to těsnění co se dává do futer dveří pomohlo, ale zatím nebudu dělat unáhlený závěr, to až po delším vyzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) No me dela vzadu v kufru bordel jedine ten velkej plast na 5.tych dverich !!! To mně teda taky, bude to chtít vyndat, vyfutrovat a nandat zpátky. A nandavá se to pěkně hnusně! Editováno: 14. leden 2008, autor: jarda.jezek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 To mně teda taky, bude to chtít vyndat, vyfutrovat a nandat zpátky. A nandavá se to pěkně hnusně! No jako sam to nasazovat je skoro nerealny mi pride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.