mazanec Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Zdravím, potřeboval bych poradit, kde se nachází a jak se jmenuje jedna německá továrna. Vede k ní dálnice, která se před tou továrnou jakoby rozvětvuje na dvě strany. Fabrika má tuším 3-4 komíny hned u sebe, měla by se nacházet asi v Bavorsku, ale nevím to jistě. Byla i pár filmech (Místo činu, Kobra 11...) Kámoš potřebuje pár fotek - dělá webovou grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Nemyslíš BMW HQ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) :-) Editováno: 13. leden 2008, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazanec Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tohle není ona, měla by vypadat takto (sry za kvalitu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 zkus se pozeptat tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Tohle není ona, měla by vypadat takto (sry za kvalitu ) no popis je to jako noha, ale mohla by to být elektrárna tak 50 - 100 km za čárou, směr Frankfurt. Možná si vzpomenu na jméno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazanec Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tak prej to vypadá, jako kdybyste na tuto halu zkopírovali do jedný řady tyto kratší komíny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Z toho mi vychází spíše Battersea stará elektrárna v Londýně - TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazanec Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Z toho mi vychází spíše Battersea stará elektrárna v Londýně - TADY Vypadá to dost podobně, ale to co já myslím, má komíny v jedný řadě a mělo by být na 99% v Německu. Nevím, jestli to je elektrárna a jestli se nachází poblíž města nebo ne (spíš asi jo, protože je u ní 4 proudová dálnice a před ní se dělí na 2+2 pruhy.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazanec Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 TAK UŽ TO MÁM ! On je to nakonec Berlín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 TAK UŽ TO MÁM !On je to nakonec Berlín. no ty máš teda dost ! Kde je Berlín a kde Bavorsko ? To teda byla hádanka. Co máš dalšího ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazanec Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Kde je Berlín a kde Bavorsko ? Přečti si můj první příspěvek. Psal jsem ASI Bavorsko, ASI. Jinak ještě sháním informace o budově, která byla zničená během 2. sv. války a Němci ji v tomto stavu nechali (tuším, že to je památka). Okolo jsou postaveny moderní budovy. Snad by měla být v Berlíně (nebo v Drážďanech). Když už je tu téma o hádání aut, tak proč ne o budovách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Přečti si můj první příspěvek. Psal jsem ASI Bavorsko, ASI.Jinak ještě sháním informace o budově, která byla zničená během 2. sv. války a Němci ji v tomto stavu nechali (tuším, že to je památka). Okolo jsou postaveny moderní budovy. Snad by měla být v Berlíně (nebo v Drážďanech). Když už je tu téma o hádání aut, tak proč ne o budovách? To bude asi Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, říkaj tomu tuším taky Zlomený zub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 To bude asi Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, říkaj tomu tuším taky Zlomený zub. tak tohle je v Berlíně, v západní části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Přečti si můj první příspěvek. Psal jsem ASI Bavorsko, ASI.Jinak ještě sháním informace o budově, která byla zničená během 2. sv. války a Němci ji v tomto stavu nechali (tuším, že to je památka). Okolo jsou postaveny moderní budovy. Snad by měla být v Berlíně (nebo v Drážďanech). Když už je tu téma o hádání aut, tak proč ne o budovách? jo, je to v Berlíně. Je to nějakej kostel či co. Tudle jsem u toho byl. Možná to mám i vyfocený, to už si nepamatuju. Kdybych si ku*va vzpoměl ¨co to přesně bylo. Ale blekotala o tom bába průvodkyně v autobuse. Jak jsem tam byl tudle v listopadu, tak nám majitel navštívené firmy zajistil nějaký atrakce a jedna z nich byla projížďka vyhlídkovým autobusem s průvodkyní. A hned vedle toho polorozbořeného čehosi stojí moderní kostel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 jo, je to v Berlíně. Je to nějakej kostel či co. Tudle jsem u toho byl. Možná to mám i vyfocený, to už si nepamatuju. Kdybych si ku*va vzpoměl ¨co to přesně bylo. Ale blekotala o tom bába průvodkyně v autobuse. Jak jsem tam byl tudle v listopadu, tak nám majitel navštívené firmy zajistil nějaký atrakce a jedna z nich byla projížďka vyhlídkovým autobusem s průvodkyní.A hned vedle toho polorozbořeného čehosi stojí moderní kostel. hm. tak nemím to vyfocený. Sem to focení v Berlíně dost vychladil. Mám jen asi 20-30 fotek, a to ještě většinou z firmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 (editace) vot eto zděs: to je přesně ono jen si už nevzpomenu jak k tomu došlo, teda myslím k tomu rozboření. No a ten novej tuším postavili jako kontrast k tomu rozbořenýmu nebo tak něco. Zjišťuju, že si už zase ho*no pamatuju. Nemám rád toho pana Alzheimera,, protože mi furt schovává věci Editováno: 15. leden 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Bude se to chtít zeptat Semira : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.