Fantik Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Nevěděl by někdo označení týhle barvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 už se to tu xkrát řešilo, je to napsaný v kufru u rezervy na takovým šťítku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 to je sice pěkný,ale předpokládám, že Fantik ten kufr nemá mimo jiný je to i v servisce, hned na druhé stránce pod čarovýma kódama druhý řádek.např já mám GRF9910. 9910 je kód barvy, u mě černá mag. metal.Předpokládám,že někdo chce stříbrné RS nárazníky,tak ať ti nadiktuje kód ze servisní knížky. už se to tu xkrát řešilo, je to napsaný v kufru u rezervy na takovým šťítku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jj myslel jsem to tak jestli by se mi někdo se Stříbrnou RS nepodíval na Kod barvy, vim kde se číslo nachází ale neznám nikoho se stříbrnou RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jj myslel jsem to tak jestli by se mi někdo se Stříbrnou RS nepodíval na Kod barvy, vim kde se číslo nachází ale neznám nikoho se stříbrnou RS. Tady ale nikdo stribrnou RS nema...mel ji jen Tury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Škoda a v čem je problém ? Tohle vyřešíš jedním telefonátem kterýmukoliv prodejci nebo do trochu solidní lakovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Myslel jsem že ji tu někdo má, poschánim jinde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Na tvé RS by měla být diamantová stříbrná 1B1B, 9102. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 jé škoda,zrovna jedu ze škodovácký prodejny,byl jsem kupovat konektory na RS mlhovky.mohl jsem se tam blbec zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.