Leden 14, 200817 r to je sice pěkný,ale předpokládám, že Fantik ten kufr nemá mimo jiný je to i v servisce, hned na druhé stránce pod čarovýma kódama druhý řádek.např já mám GRF9910. 9910 je kód barvy, u mě černá mag. metal.Předpokládám,že někdo chce stříbrné RS nárazníky,tak ať ti nadiktuje kód ze servisní knížky. už se to tu xkrát řešilo, je to napsaný v kufru u rezervy na takovým šťítku...
Leden 14, 200817 r Autor Jj myslel jsem to tak jestli by se mi někdo se Stříbrnou RS nepodíval na Kod barvy, vim kde se číslo nachází ale neznám nikoho se stříbrnou RS.
Leden 14, 200817 r Jj myslel jsem to tak jestli by se mi někdo se Stříbrnou RS nepodíval na Kod barvy, vim kde se číslo nachází ale neznám nikoho se stříbrnou RS. Tady ale nikdo stribrnou RS nema...mel ji jen Tury.
Leden 14, 200817 r Škoda a v čem je problém ? Tohle vyřešíš jedním telefonátem kterýmukoliv prodejci nebo do trochu solidní lakovny.
Leden 14, 200817 r jé škoda,zrovna jedu ze škodovácký prodejny,byl jsem kupovat konektory na RS mlhovky.mohl jsem se tam blbec zeptat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.