rolbař Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Byl jsme se teď dívat na několika OI 4x4 v celkem plný výbavě, celkem dokážu poznat každou výbavu, co auto mám, ale nějak mi uniká, jak je to s kontrolou prasklých žárovek, s čím se to montovalo současně (navi, deš. senzor, MF volant?? ) nebo to bylo extra, prostě mě zajímá, jestli, kdyý to bude mít nějakou výbavu, tak jestli to tam automaticky bude (pochybuju, že mě někdo nechá rozebrat obložení palubky ) PS: bavíme se samo o MR 02 až 05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 No já myslím, že to bude extra. No a nejednodušší je vyloupnout žárovku z dálkových/potkávacích a když to začně řvát tak tam kontrola je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 to taky nevim,ja mam skoro vsechno a aute co slo,ale po vytazeni zadni zarovky me nic neukazuje takze to v aute nemam a pekne me to stve moje fabie rv2000 to mela a sem si na to zvyknul,jak pise lukash vyzkouset tou zarovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) žárovka mě taky už napadla, ale víte, jak ono už stačí, že si k tomu připojim NB s VAGem a každej čumí jak puk, mě jde prostě o to, když kouknu a bude to mít xxx, tak vím, že tam ta kontrola je. edit: a jelikož jsem blbej, tak mě nenapadlo se kouknout na kódování budíků, kde se to dá poznat, tí ovšem nepadá otázka, jestli se to dávalo s něčím současně Editováno: 14. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 a nerožne se ta kontrolka při startu, třeba jako airbagy, ABS, kontrola brzd.oblož apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 me na fabii to zapipalo a rozsvitila se kontrolka a svitila nez sem vymenil zarovku,byla to kontrolka mezi blinkrama pod kontrolkou tempomatu kterou octavka taky nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 podle mě se kontrolka na prasklé žárovky nachází u budíků MR02 a víš pod kontrolkou na nádrž, na maxíku je to pak psané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Je tam na to "ridici jednotka prasklych vlaken zarovek". Na releovym boxu na pozici 13, 14. Editováno: 23. Květen 2009, autor: kos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a jde to nejak snadno dodelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 přepojíš 20 drátů a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 přepojíš 20 drátů a je to Jestli je to jen o 20ti dratech, tak bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 neni to tak hrozné dodělávat, ale je to spíš už jenom taková machrovinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 přepojíš 20 drátů a je to napis co mam sehnat a ja dovalim na montaz k tobe:)+bys me mohl zapojit coming home ktery se me vali uz dlouho od jardy ve skrini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 delal jsem si to na svym aute jednotku mam myslim od rolbare je to jednoduche, do cesty vsem zarovkam se vlozi tato krabicka a nakoduje se panel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 napis co mam sehnat a ja dovalim na montaz k tobe:)+bys me mohl zapojit coming home ktery se me vali uz dlouho od jardy ve skrini nepřeháněj a kdy bude elekt. sedák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.