Liboro Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Vašo a ostatní odborníci pomozte. Přerušením komunikace mezi servomotorem V71 a řídící jednotkoou klimatroniku, nevidí jednotka na vagcom v kanále 5. ve 2 - 4 poli žádnou hodnotu, ani po napojení nového serva. Je možné vyresetovat tuto řídící jednotku a jak? Je to akutní!!!! Pomozte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 A u ostatních serv se poloha zobrazuje? Asi to bude chtít změřit napětí na tom potenciometru u serva nebo proměřit kabeláž. Nikdy jsem po odpojení řj neměl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) v kabeláži to není, protože při připojení druhého serva se normálně na jiné jednotce zobrazovali hodnoty, ale pouze do doby kdy jsem provedl základní nastavení, při tom základním nastavení bylo slyšet jak motor na dorazu nezastavuje a potencimetr sjel jezdcem z dráhy, to znamená, že pouze stratila jednotka informaci od poťáku, ale proč po připojení dobrého serva se hodnoty znovu neobjeví je mi záhada Editováno: 16. leden 2008, autor: Liboro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Tak to je fakt divný. Je to vlastně stejný, jako když bych to servo odpojil. Informace o poloze není a řj načte chybu o klapce. Už se mi to několikrát stalo. Zkusím se na to mrknout u sebe, protože mi to píše chyby snad u všech klapek, ale vše chodí jak má. Jedině snad, že když řj zjistí chybu serva tak s daným servem přestane počítat - jako že je mrtvý. Ale to se mi moc nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 To bych bral jako jediné možné vysvětlení, ale jak mu potom řít, že už má servo nové a ať nedělá blba a začne komunikovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 žádná rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zkuste to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Byl jsem na služebce, zítra to vyzkouším a napíšu EDIT: Vyzkoušel jsem odpojit zpětné vedení od servo motorků celej 20ti pinovej konektor na panelu a hodnoty zmizely, načetlo se snad 10 chyb a po připojení se hodnoty zase objevily a hned si řj serva hned ozkoušela. Jednou se mi stalo, že to načetlo kraviny, ale stačilo vypnout a zapnout zapalování a zase to makalo. Takže je to divný... Editováno: 18. leden 2008, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.