Přejít na obsah

Řídící jednotka klimatroniku

Liboro

Doporučené příspěvky

Vašo a ostatní odborníci pomozte.

Přerušením komunikace mezi servomotorem V71 a řídící jednotkoou klimatroniku, nevidí jednotka na vagcom v kanále 5. ve 2 - 4 poli žádnou hodnotu, ani po napojení nového serva.

Je možné vyresetovat tuto řídící jednotku a jak?

Je to akutní!!!! Pomozte prosím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v kabeláži to není, protože při připojení druhého serva se normálně na jiné jednotce zobrazovali hodnoty, ale pouze do doby kdy jsem provedl základní nastavení, při tom základním nastavení bylo slyšet jak motor na dorazu nezastavuje a potencimetr sjel jezdcem z dráhy, to znamená, že pouze stratila jednotka informaci od poťáku, ale proč po připojení dobrého serva se hodnoty znovu neobjeví je mi záhada

Editováno: , autor: Liboro
Odkaz ke komentáři

Tak to je fakt divný. Je to vlastně stejný, jako když bych to servo odpojil. Informace o poloze není a řj načte chybu o klapce. Už se mi to několikrát stalo. Zkusím se na to mrknout u sebe, protože mi to píše chyby snad u všech klapek, ale vše chodí jak má.

Jedině snad, že když řj zjistí chybu serva tak s daným servem přestane počítat - jako že je mrtvý. Ale to se mi moc nezdá.

Odkaz ke komentáři

Byl jsem na služebce, zítra to vyzkouším a napíšu ;)

EDIT:

Vyzkoušel jsem odpojit zpětné vedení od servo motorků celej 20ti pinovej konektor na panelu a hodnoty zmizely, načetlo se snad 10 chyb a po připojení se hodnoty zase objevily a hned si řj serva hned ozkoušela. Jednou se mi stalo, že to načetlo kraviny, ale stačilo vypnout a zapnout zapalování a zase to makalo. Takže je to divný...

Editováno: , autor: ace ventura
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...