ViktorMPI Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Doli: a to je fakt.. Audinky mají přece bixenony. Ty parkovačky nesvítí, jen mlhovky . Dneska jsem viděl OII FL s denním svícením a všiml si, že zadní světla nesvítila stejně jako u Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Takze se u OII da nastavit aby mlhovky svitily na 50 % bez parkovacek a bez zadnich svetel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jj, dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 A jde to i MR2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 A co to obnáší? Napojení notebooku k elektronice? nebo co je k tomu potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 A co to obnáší? Napojení notebooku k elektronice? nebo co je k tomu potřeba? VAG. A parkrat kliknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 A jde to i MR2004 taky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Kluci jedny šikovny! Asi Vás brzo znásilnim bud jednoho nebo druhého i když k Doli to mám cca 250 km a k Rolbarovi 90 do Pece... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Potřeboval bych někoho okolo Prahy, Mělník, Roudnice? Kdo by to uměl... A kolik by to tak stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jj, kdo umí, ten umí.. ňáký foto Doliho práce jsem házel zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jestli to je softwarová záležitost jak píše Doli tak by to mohlo stát maximálně 500,-Kč a to možná jsem z drahého kraje (Královehradecký) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jeste aby to bylo k tematu, tak vim ze funkci Comming/Leaving Home pres mlhovky ma treba novej Allroad. Ale myslim ze u OII to nakodovat (zatim) nelze. Romariooo: tady mas ukazku tech svetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 j takhle bych to presne chtel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jeste aby to bylo k tematu, tak vim ze funkci Comming/Leaving Home pres mlhovky ma treba novej Allroad.... myslím, že v lete som to cez hmlovky videl aj na A6ke ale to sú asi rovnaké autá nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jo presne tak, myslel jsem Audi A6 Allroad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 co by stalo dorobenie svetelneho senzoru? a kde to vlastne je?v spatnom zrkadle ako aj senzor dazda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak dneska jsem byl u KVAKIHO a všecko jsme nakodovali. Denní svícení na mlhovky 50%, aktivovali jsme druhou zadni mlhovku a nakonec jsme aktivovali i coming a leaving home. Ikdyž nemam tzv. TUNEL na spinaci svetel. Vsechno maka jsem spokojen. Jenom takovy detail nevite nekdo jak udelat to aby pri poloze na parkovacky svitily parkovacky i bez zatazeny rucky? Ted mi to sviti tak ze kdyz mam parkovacky tak mi sviti mlhovky na 50% a kdyz zatahnu rucku tak zhasnou a rozviti se parkovacky. Slo by to udelat tak aby svitili ty mlhovky na 50% jen pri vypnutych svetlech a pri prepnuti na parkovacky svitily jen parkovacky bez ohledu na rucku? Diky doufam ze me nekdo pochopíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To bohuzel nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak to neva ale tobe taky diky za tip na KVAKIHO. A samozrejme diky KVAKIMU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jeste dotaz Doli aktivovali jsme ten comming home a svetla se mi zhasnou po docela dlouhy dobe jde i tato doba nejak nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ano pokud mas maxidot, tak to lze nastavit tam, myslim ze by to melo byt NASTAVENI->OSVETLENI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 i kdyz mam MR2004? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Krejdy: "tunnel light" nemáš a světelný senzor máš? Ptám se kvůli tomu leaving home, jestli to jde i bez něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 VIKTOR: Nemam ani senzor jde to i bez nej, ale nevim jestli k tomu neni potreba MAXIDOT DOLI: to nastaveni casu mam fakt v tom maxidotu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Zaujímalo by ma čo by policajti u nás povedali na to denné svietenie hmlovkami keď tam mám vymenené žiarovky za žlté Nokya Yellow, máte to tak niekto??? Editováno: 7. leden 2009, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.