Moorhen Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Zdravím, mám problém se svým vozem Škoda Favorit rok výroby 1993.Auto už má elektronické vstřikování. Občas mi to dělá toto: Chci se rozjet a při pouštění spojky mi nezabere plyn -->auto zdechne.Nebo někdy když chci protočit na neutral tak to nejde vytočit.Prostě stojí na 800 otáčkách.Dělá to párkrát do měsíce (5-6 krát). Ještě jsem s tím nic nedělal-začalo mi to dělat nedávno.Neporadil by mi někdo čím to může být? Předem děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Asi ti nepomozem ale asi ten samy problem mame aj na nasom favorite doma ... niekedy hlavne ak su dlhsie trasy sa akoby zasekaval ... ide to 120 z kopca a zrazu sa auto ako keby spomalilo az zastavovalo ... ja typujem sktiacu klapku ci nie je zaspinena ... alebo by to mohlli byt vstreky - zanesene, alebo sviecky - zanesene ... ale pri podrani do mensieho stupna sa to akoby prefuklo a je klud ... Ja mam Fabiu a napriklad zanesena skrtiaca klapka moze niekedy dvyhat otacky - kolisave otacky ... U Favorita jednoducho neviem ... ak vie niekto nech poradi ... pomoze tym asi viacerym ludom .... PLEASE PROSIM BITTE .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Vstřikování - zkusil bych pečlivě vyčistit kontakty snímače polohy škrtící klapky. Tyhle náhodný závady se hrozně odstranujou... hodně štestí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Diki moc ... takisto som na to myslel ... no uvidime ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.