Přejít na obsah

Moorhen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Moorhen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Pokud má někdo zájem nahraju sem fotky těch litých disků. Jsou to 13 kola, favoriťácké, 5jxR13, rozteč 4x98, nastříkané , vyleštěné, dobrý stav, mě osobně se při prvním pohledu líbili.Koupil jsem je za 2500kč, při rychlém jednání prodám za 2000kč všechny 4 disky ať se jich zbavím a neleží mi to v garáži.Akorát se musí přezut gumy na nich.Jsou tam sjeté vzorky.Jinak disky fakt perfektní.Jsem ze Zlína.Pošlu fotky klidně i na mail.
  2. Našel jsem ty podložky a stojí fakt celkem dost.Ty liťáky jsem sehnal za 2500kč všechny 4(favoriťácké,elektrony použité,dobrý stav),tak proto jsem to řešil,škoda no,snad seženu i 4*100 po haluzi za takovou cenu.Jinak díky za rady.
  3. jj,u mých plecháčů je rozteč 100 a u těch litaků 98.Kámoš mi říkal že když tam dám ty liťáky 98 tak bych tam nemusel dostat už ty 100.Ty podložky vyřeší ten problém???
  4. Zdravím, chci se zeptat na jednu věc.Sehnal jsem hliníkové disky 5j*R3.Jenže na mých starých plecháčích(zimních i letních) mám 4,5j*R13.Když jsem tam ten hliníkový disk dával , tak dva šrouby šli v pohodě chytnout.Dalším dvou šroubům chybělo 2-3mm ale chystli se taky celkem dobře a dotáhnout šli normálně.Můžu tam ty hliníkové 5j*R13 nechat???Dík za rady.
  5. Moorhen

    Nezabírá plyn

    Zdravím, mám problém se svým vozem Škoda Favorit rok výroby 1993.Auto už má elektronické vstřikování. Občas mi to dělá toto: Chci se rozjet a při pouštění spojky mi nezabere plyn -->auto zdechne.Nebo někdy když chci protočit na neutral tak to nejde vytočit.Prostě stojí na 800 otáčkách.Dělá to párkrát do měsíce (5-6 krát). Ještě jsem s tím nic nedělal-začalo mi to dělat nedávno.Neporadil by mi někdo čím to může být? Předem děkuju za radu
×
×
  • Vytvořit nový...