Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, četl jsem asi 2 hod téma Komplet brzdy. Hodně mě pomohlo. Ale jsem již tak vyčerpán čtením, že se radši zeptám a rád bych přímou odpověď. Mám Octavii 96 kW a tudíž rozměr kotoučů 288x25 mm.

1. Můžu je jen jednoduše vyměnit za 312x25 mm bez žádných dalších úprav?

2. Zkušenosti s variantou Zimmerman (děrované) + desky Ferodo DS performance

3. Zkušenosti s variantou Zimmerman (děrované) + desky Ferodo Premier

4. Zkušenosti s variantou Zimmerman (obyčejné, neděrované) + desky Ferodo Premier

5. Zkušenosti s variantou Brembo Maxx + desky Textar

U variant s brzdama mě zajímá následující: jak dlouho je máte na autě nebo jste je měli, zda se vlní nebo ne, účinnost brzd, životnost, co doporučíte...

Budu moc rád, když mě odpovíte stručně a přímo na mé dotazy.

Mnohokrát Vám děkuji za ochotu.

Teď jsme to řešili s MilanemII. Brzdič můžeš zachovat,ale potřebuješ držák brzdiče z RS. Ale zkušenost s tím nemám,takže to nechám na odborníky.. Jinak držáky samotný se asi budou shánět hodně špatně..

• Autor
Teď jsme to řešili s MilanemII. Brzdič můžeš zachovat,ale potřebuješ držák brzdiče z RS. Ale zkušenost s tím nemám,takže to nechám na odborníky.. Jinak držáky samotný se asi budou shánět hodně špatně..

Díky moc za odpověď. Aspoň vím, že tato varianta odpadá a teď už jen vybrat, kterou variantu z brzd zvolit.

• Autor

Ahojte, během týdne je musím koupit. Prosím poraďťe mi vaše zkušenosti jednou z následujících 4 možností na Octavii 96 kW 288x25mm. Už mě padla varianta že bych koupil větší kotouče. Teď jen vybrat kotouče a desky:

1. Zkušenosti s variantou Zimmerman (děrované) + desky Ferodo DS performance

2. Zkušenosti s variantou Zimmerman (děrované) + desky Ferodo Premier

3. Zkušenosti s variantou Zimmerman (obyčejné, neděrované) + desky Ferodo Premier

4. Zkušenosti s variantou Brembo Maxx + desky Textar

U variant s brzdama mě zajímá následující: jak dlouho je máte na autě nebo jste je měli, zda se vlní nebo ne, účinnost brzd, životnost (za jak dlouho se přibližně sjedou), co doporučíte...

Děkuji

Ahojte, během týdne je musím koupit. Prosím poraďťe mi vaše zkušenosti jednou z následujících 4 možností na Octavii 96 kW 288x25mm. Už mě padla varianta že bych koupil větší kotouče. Teď jen vybrat kotouče a desky:

1. Zkušenosti s variantou Zimmerman (děrované) + desky Ferodo DS performance

2. Zkušenosti s variantou Zimmerman (děrované) + desky Ferodo Premier

3. Zkušenosti s variantou Zimmerman (obyčejné, neděrované) + desky Ferodo Premier

4. Zkušenosti s variantou Brembo Maxx + desky Textar

U variant s brzdama mě zajímá následující: jak dlouho je máte na autě nebo jste je měli, zda se vlní nebo ne, účinnost brzd, životnost (za jak dlouho se přibližně sjedou), co doporučíte...

Děkuji

mám variantu č.3 - zatím ujeto jen 1000 km takže jen k účinnosti můžu říci, že oproti předchozím nejlevnějším kotoučům a deskám brzdí nááááádherně - opravdu znatelný rozdíl

víc říci nemůžu musím jezdit a jezdit :feve:

Já mám variantu č. 2, najeto skoro 20000Km a brzdí to naprosto skvěle a zatím se nic nevlní a nic nekope, z vlastní zkušenosti můžu jen doporučit.

Mám variantu č.3 od Seba.

Ujeto asi 10.000km, nic nekope, brzdí výborně, dávkování brzdné síly super.

Jezdím tak normálně, někdy ostře..., ale málokdy vyloženě brzda/plyn.

Dlouho jsem jezdil se starýma zvlněnýma kotoučema, nebyl čas ne výměnu.

No a občas si vzpomenu na ten pocit, že budu muset šlápnout na pedál a trpět s autem....

Teď je to fakt pohoda, příjemné. Příště volím opět tuto kombinaci. :palec2:

• Autor

Díky Vám všem za jednoznačnou odpověď na mé dotazy. Kdyby to tak šlo v celém Škoda fórum, bylo by to perfektní.

Objednám variantu č.3 a uvidíme

Ještě jednou díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.