jara2 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 (editace) Mám dotaz : Mám Vag-Com 3,04 Cz a když se chci připojik k řj motoru s nastartovaným motorem, tak se Vag vůbec nespojí a hlásí chybu " nestabilní spojení, příliš mnoho chyb pro pokračování ". Nevíte co by se s tím dalo dělat? Editováno: 15. leden 2008, autor: jara2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Myslím si, že se musiš spojit s Vag-Comem a autem při zapnutém klíči a pak nastartovat. Při nastartovaném autu se ti to nespojí, aspoň myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara2 Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Myslím si, že se musiš spojit s Vag-Comem a autem při zapnutém klíči a pak nastartovat. Při nastartovaném autu se ti to nespojí, aspoň myslím. No problém je v tom, že i když se spojím s autem při zapnutém klíčku, a pak nastartuju, tak to spadne taky. Samozřejmě stejná chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Aký kabel máš? Chyba sa týka len RJ motoru? To či je naštartované alebo nie je jedno, pripojiť sa musíš tak skús hladať chybu medzi PC a autom a potom v nastavení VAGu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara2 Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 no pokud se s autem spojím a mám jen zaplí klíček tak je to ok, ale jakmile nastartuji, abych se dostal do "bloku měřených hodnot" tak mám smůlu, asi tak 2-5 vteřin to drží spojení, ale pak to spadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Skús v nastaveniach zmeniť BAUD RATE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.