Publikováno Leden 15, 200817 r Mám dotaz : Mám Vag-Com 3,04 Cz a když se chci připojik k řj motoru s nastartovaným motorem, tak se Vag vůbec nespojí a hlásí chybu " nestabilní spojení, příliš mnoho chyb pro pokračování ". Nevíte co by se s tím dalo dělat? Upraveno Leden 15, 200817 r od jara2
Leden 15, 200817 r Myslím si, že se musiš spojit s Vag-Comem a autem při zapnutém klíči a pak nastartovat. Při nastartovaném autu se ti to nespojí, aspoň myslím.
Leden 15, 200817 r Autor Myslím si, že se musiš spojit s Vag-Comem a autem při zapnutém klíči a pak nastartovat. Při nastartovaném autu se ti to nespojí, aspoň myslím. No problém je v tom, že i když se spojím s autem při zapnutém klíčku, a pak nastartuju, tak to spadne taky. Samozřejmě stejná chyba.
Leden 15, 200817 r Aký kabel máš? Chyba sa týka len RJ motoru? To či je naštartované alebo nie je jedno, pripojiť sa musíš tak skús hladať chybu medzi PC a autom a potom v nastavení VAGu
Leden 15, 200817 r Autor no pokud se s autem spojím a mám jen zaplí klíček tak je to ok, ale jakmile nastartuji, abych se dostal do "bloku měřených hodnot" tak mám smůlu, asi tak 2-5 vteřin to drží spojení, ale pak to spadne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.