Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dotaz :

Mám Vag-Com 3,04 Cz a když se chci připojik k řj motoru s nastartovaným motorem, tak se Vag vůbec nespojí a hlásí chybu " nestabilní spojení, příliš mnoho chyb pro pokračování ". Nevíte co by se s tím dalo dělat?

Upraveno od jara2

Myslím si, že se musiš spojit s Vag-Comem a autem při zapnutém klíči a pak nastartovat. Při nastartovaném autu se ti to nespojí, aspoň myslím.

• Autor
Myslím si, že se musiš spojit s Vag-Comem a autem při zapnutém klíči a pak nastartovat. Při nastartovaném autu se ti to nespojí, aspoň myslím.

No problém je v tom, že i když se spojím s autem při zapnutém klíčku, a pak nastartuju, tak to spadne taky. Samozřejmě stejná chyba.

Aký kabel máš?

Chyba sa týka len RJ motoru?

To či je naštartované alebo nie je jedno, pripojiť sa musíš tak skús hladať chybu medzi PC a autom a potom v nastavení VAGu

• Autor

no pokud se s autem spojím a mám jen zaplí klíček tak je to ok, ale jakmile nastartuji, abych se dostal do "bloku měřených hodnot" tak mám smůlu, asi tak 2-5 vteřin to drží spojení, ale pak to spadne.

Skús v nastaveniach zmeniť BAUD RATE.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.