Vocko Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Škoda Octavia Combi 1.8 20V T 4S2 6280 VIN: TMBZZZ1U8X2156031 modrá barva s vínovým předním nárazníkem Zabezpečení Imobilizér v klíčku Výbava 4 x El. okna, ruční klimatizace, vyhřívaná sedadla. sobota 12.1.08 v Brandýse nad Labem Kontakt: Lenka tel. 602 294 695 Editováno: 17. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) jaké mělo auto zabezpečení, výbavu a odlišnosti od serie? zadávám ho do registru ukradených aut na OC a jaká je to motorizace? Já se z toho poseru, za dva dny už třetí auto Editováno: 18. leden 2008, autor: Martinoslav Necituj prosim prispevky nad odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soňa Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No a nejhorší na tom je, že jsem to auto měla půjčený od tchána. Měla jsem ji přesně pod oknem a to bydlim v přízemí. Udělali to tak potichu, že ani pes nezaštěkal. jsou to svině zasraný, kéž by se v tom chtěli pořádně rosekat, pokud se to tedy nenajde, ale pořád doufám a doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soňa Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 právě že neměl a ještě ji bude splácet do května,neřeknu kdyby to auto tady stálo každý den a někdo si ho vytipoval, ale měla jsem ho tady jen přez noc a ráno bylo v prdeli. Já právě doufam, že si ho jen někdo půjčil na svezení z místní diskotéky Koruna a že se někde najde odstavená. no ale taky už chudinka může někde být rozebraná, nebo za hranicema. To vymysleli píčovinu odevřít hranice, to to bude horší a horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Co jsem měl možnost se bavit s policajtama tak se auta ted většinou kradou tak,že to odstavi pár km od místa krádeže a po dvou třech dnech se pro něj vráti.Každopádně je to zlej sen.Držim palce.Moc.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladajs Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jak tak tady čtu,tak jsem se nikde nedočetl že by jste auta měli nějak zabezpečená, tak se potom nedivte že jse nějaké ztratí.Samozdřejmě že bych Já zlodějům sekal ruce.Osobně mám v autě NĚKOLIK zabezpečovacích prvků. Pokud by mi to šlohli tak jedině odtáhovkou Jinak Vám všem přeji aby se Šodovečky našly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Chtelo by to 230 do klik.Uz si s tou myslenkou hraji dlouho,ale abych zase nekomu zase neco platil. No nevim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Pradon za OT ,napadlo mě napojit alarm na airbag řidiče.při nevypnutí alrmu by vyletěl pytel+siréna+nějaké tajné vypínače a construct.. (vyletěný pytel by pak šel na pojištovnu že zloděj nevěděl kam strká dráty..kdyby to přežil) Průser by byl kdyby zapoměl alarm vypnout majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Chtelo by to 230 do klik.Uz si s tou myslenkou hraji dlouho,ale abych zase nekomu zase neco platil. No nevim no. [/q no mám známího, kterej má v autě zabezpečovací prvek ten, že když otevřeš auto a sedneš si do něj a do jedné minuty to auto "neodblokuješ" tak dostaneš ze sedačky pěknou dávku Voltů...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 odseknut ruky, nohy - to je malo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.