supo Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdravim vsechny,omlouvam se,ale jsem na tomto foru novy,takze mozna to tady uz nekde je,ale ja jsem to nenasel. Pri brzdeni anebo pri podrazovani se mi stava,ze u zadni napravy je slyset mala rana jako kdyby nekde neco preskocilo.oradte prosim,co by to mohlo byt.Pri prerazovani na vyssi stupen se to neozve,jen pri podrzeni z 3 na 2 anebo pri brzdeni. Diky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterM Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdravim vsechny,omlouvam se,ale jsem na tomto foru novy,takze mozna to tady uz nekde je,ale ja jsem to nenasel.Pri brzdeni anebo pri podrazovani se mi stava,ze u zadni napravy je slyset mala rana jako kdyby nekde neco preskocilo.oradte prosim,co by to mohlo byt.Pri prerazovani na vyssi stupen se to neozve,jen pri podrzeni z 3 na 2 anebo pri brzdeni. Diky moc za radu. Nieco podobne sa aj mne stava ale iba pri dobrzdovani. Zvuk mi pripada, ako keby nieco v zadu buchlo do podlahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 gumove ulozeni tlumicu to spodni zvedni auto na heveru a mrkni na to,samotne nejde zehnat taky to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) U mě to dělala ta tyčka řízení když se podíváš do mého tématu mého auta tak to tam mám vyfocené. Jinak hledej je to častý problém a témat je tu o tom hafec Editováno: 16. leden 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.