Publikováno Leden 16, 200817 r Zdravim vsechny,omlouvam se,ale jsem na tomto foru novy,takze mozna to tady uz nekde je,ale ja jsem to nenasel. Pri brzdeni anebo pri podrazovani se mi stava,ze u zadni napravy je slyset mala rana jako kdyby nekde neco preskocilo.oradte prosim,co by to mohlo byt.Pri prerazovani na vyssi stupen se to neozve,jen pri podrzeni z 3 na 2 anebo pri brzdeni. Diky moc za radu.
Leden 16, 200817 r Zdravim vsechny,omlouvam se,ale jsem na tomto foru novy,takze mozna to tady uz nekde je,ale ja jsem to nenasel.Pri brzdeni anebo pri podrazovani se mi stava,ze u zadni napravy je slyset mala rana jako kdyby nekde neco preskocilo.oradte prosim,co by to mohlo byt.Pri prerazovani na vyssi stupen se to neozve,jen pri podrzeni z 3 na 2 anebo pri brzdeni. Diky moc za radu. Nieco podobne sa aj mne stava ale iba pri dobrzdovani. Zvuk mi pripada, ako keby nieco v zadu buchlo do podlahy.
Leden 16, 200817 r gumove ulozeni tlumicu to spodni zvedni auto na heveru a mrkni na to,samotne nejde zehnat taky to mam
Leden 16, 200817 r U mě to dělala ta tyčka řízení když se podíváš do mého tématu mého auta tak to tam mám vyfocené. Jinak hledej je to častý problém a témat je tu o tom hafec Upraveno Leden 16, 200817 r od zabiak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.