Power156 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 chci se zeptat, vykradli auto - vylomili spínačku, a něž objednaj novou tak bych tam dal jinou aby se mohlo jezdit, jenže dle návodu ve visu je napsáno že klíč už kdysi naučený no jiný immo nelze přizpůsobit( tak mi to nejde- spinacku mam uz starsí) ten puvodni naucim ale nepasuje do zamku ve spinacce :-/, co je tedy pravdy na tom že když uz jednou klíc byl naucen na jedno auto tak ho nelze už nikdy naucit na jiny??) přijde mi to divný, tak se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Daj si zatiaľ spraviť kľúč bez čipu a pôvodný nakódovaný kľúč prikladaj k tomu novému. Netestoval som, aký dosah má čítacia cievka transpordéru, ale u imobilizérov to je tak 10 cm. Určite nájdeš polohu, kde to prečíta aj bez toho, aby bol zasunutý v spínacej skrinke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 prosím o radu jak rozeberu spinací skříńku, jde mi o sundání immo kroužku. spinacku mám venku, ale nevím jak dál. odvrtat nějaký červík?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) Immo kruzok je sucastou spinacky. Na co ho chces davat dole??? Dovod preco chces rozobrat spinacku??? Editováno: 10. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 důvud - to je dlouhá historie s aut. servisem. Spinačku koupim i s kroužkem, ale já ho potřebuji sundat a dát funkční. Nechci měnit všechny zámky,klíče. Jedna mi jde(jeden klíč, bez zámků) -- jedna nejde na autě(víc klíčů, zámky), u zámku na nádrž jsem si taky kdysi poradil přehozením stavítek. Nouzově jezdím se dvěma spínačkami jedna na immo druhá na start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Skús si zohnať novú tyčinku do klúča na dieselfore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.