Publikováno Leden 17, 200817 r chci se zeptat, vykradli auto - vylomili spínačku, a něž objednaj novou tak bych tam dal jinou aby se mohlo jezdit, jenže dle návodu ve visu je napsáno že klíč už kdysi naučený no jiný immo nelze přizpůsobit( tak mi to nejde- spinacku mam uz starsí) ten puvodni naucim ale nepasuje do zamku ve spinacce :-/, co je tedy pravdy na tom že když uz jednou klíc byl naucen na jedno auto tak ho nelze už nikdy naucit na jiny??) přijde mi to divný, tak se ptám
Leden 19, 200817 r Daj si zatiaľ spraviť kľúč bez čipu a pôvodný nakódovaný kľúč prikladaj k tomu novému. Netestoval som, aký dosah má čítacia cievka transpordéru, ale u imobilizérov to je tak 10 cm. Určite nájdeš polohu, kde to prečíta aj bez toho, aby bol zasunutý v spínacej skrinke.
Říjen 10, 200915 r prosím o radu jak rozeberu spinací skříńku, jde mi o sundání immo kroužku. spinacku mám venku, ale nevím jak dál. odvrtat nějaký červík??
Říjen 10, 200915 r Immo kruzok je sucastou spinacky. Na co ho chces davat dole??? Dovod preco chces rozobrat spinacku??? Upraveno Říjen 10, 200915 r od PROCHY603
Říjen 10, 200915 r důvud - to je dlouhá historie s aut. servisem. Spinačku koupim i s kroužkem, ale já ho potřebuji sundat a dát funkční. Nechci měnit všechny zámky,klíče. Jedna mi jde(jeden klíč, bez zámků) -- jedna nejde na autě(víc klíčů, zámky), u zámku na nádrž jsem si taky kdysi poradil přehozením stavítek. Nouzově jezdím se dvěma spínačkami jedna na immo druhá na start.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.