1phantom Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ahoj, mozno to tu je, ale predpokladam ze nie, lebo som par dni prehladaval web, aj toto forum ale nevedel som sa dopracovat k informacii o nastaveni a hodnotach pri prisposobovani VAG COMom a OCTAVIE I. Nasiel som na nete ine auta ako nastavit skrtiacu klapku, ktora hodnota je na aky ucel, ktory kanal je pre aku funkciu . . . . ale na OCTAVIU I nie a nie najst. Ak ma niekto tabulky, prosim hodte to sem alebo na mail milan975@zoznam.sk , ale skor sem, myslim ze by to ocenili aj ostatny. Co vsetko sa da prisposobit, co sa da vylepsit? skusenosti mudrejsich potesia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Navod je vo VIS e aci to dokaze 304 uvidis sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 VIS mam ale 1.8 20V T AGU tam nie je :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 VIS mam ale 1.8 20V T AGU tam nie je :-( Já koukám pod AUDI nebo WV, tam AGU je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) , mas pravdu to ma nenapadlo, ale nie je tam uvedene 110 kW nevadi? ze mam kralovsky motor ktory zbuchali ty co vojnu prehrali Editováno: 17. leden 2008, autor: 1phantom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 , mas pravdu to ma nenapadlo, ale nie je tam uvedene 110 kW nevadi?ze mam kralovsky motor ktory zbuchali ty co vojnu prehrali Nevadí, vždy co sem potřeboval sem tam našel a fungovalo to ... Se 110kW tam je jen naka 2.3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.