Přejít na obsah

Superb II

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zajímavej intoš, nevím proč, ale jak je ovládání na okna tak jak je tam ten obloček směrem k podlaze tak už jsem to takhle řešený někde viděl.. tuším, že to bylo BMW nebo Audi a i ta palubka jak jsou výdechy tak nad tím jak je tam ten výběžek po celý šířce, taky hodně podobné, ale je to pěkné

Editováno: , autor: century
Vloženo

tak mi v úterý na chatu na novinky CZ potvrdil M. Jahn, že nový superb combi bude 4x4 i v automatu, takže o novém auti už mám jasno. Jen jsem se trochu zalekl, že tam na tom odkazu www.skodaoctavia.cz je zatím napsáno jen s motorem 3,6 FSI, v auto tipu jsem četl, že tam bude i 3.0TDI 171 Kw, což je snad nej diesel co jezdí v tomto objemu....tak doufám, že mi ve škodovce udělají radost a hodí 4x4 i do 3.0 TDI, protože by to jinak byl celkem zásek....

Vloženo

Tak new superb je nádherný auto, tyto motory jsou definitivní pouze prozatím.Budou přibývat i další motory.No a s cenou sem slyšel že by to mělo být skoro na stejné ceně jako starý superb...tto je supr ne?

Vloženo
tak mi v úterý na chatu na novinky CZ potvrdil M. Jahn, že nový superb combi bude 4x4 i v automatu, takže o novém auti už mám jasno. Jen jsem se trochu zalekl, že tam na tom odkazu www.skodaoctavia.cz je zatím napsáno jen s motorem 3,6 FSI, v auto tipu jsem četl, že tam bude i 3.0TDI 171 Kw, což je snad nej diesel co jezdí v tomto objemu....tak doufám, že mi ve škodovce udělají radost a hodí 4x4 i do 3.0 TDI, protože by to jinak byl celkem zásek....

3,0 TDi se tady diskutovalo a šanci že tam bude je asi takova jako že ČEZ zlevní eletriku :D

Vloženo
3,0 TDi se tady diskutovalo a šanci že tam bude je asi takova jako že ČEZ zlevní eletriku :D

vím, že se to tu dost probíralo, ale už ve 2 na sobě nezávislých časopisech v tabulkách motorů pro superb 2 figuruje 3.0 TDI....tak možná že tam opravdu bude, má mít motory podélně, ne napříč, jako ten stávající, takže......

Vloženo (editace)
vím, že se to tu dost probíralo, ale už ve 2 na sobě nezávislých časopisech v tabulkách motorů pro superb 2 figuruje 3.0 TDI....tak možná že tam opravdu bude, má mít motory podélně, ne napříč, jako ten stávající, takže......

Informace na mé stránce jsou od škodovky z pátku. Takže jsou možná aktuálnější než v těch časopisech.

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo

xstorm: Bych rekl, ze moc ctes "odborne" casopisy a az prilis jim veris.

To, ze Superb 2 ma mit motory podelne na rozdil od stavajiciho Superbu, ktery je ma napric, bylo napsano v poslednim AutoTipu (vysel 21.1.08).

Alespon tam jsem to ja cetl.

Je to samozrejme blabol, stavajici Superb ma motory ulozene podelne, prichazejici Superb 2 je prave bude mit napric!

Prave proto je zastavba V6 TDi velmi nepravdepodobna.

Vloženo
xstorm: Bych rekl, ze moc ctes "odborne" casopisy a az prilis jim veris.

To, ze Superb 2 ma mit motory podelne na rozdil od stavajiciho Superbu, ktery je ma napric, bylo napsano v poslednim AutoTipu (vysel 21.1.08).

Alespon tam jsem to ja cetl.

Je to samozrejme blabol, stavajici Superb ma motory ulozene podelne, prichazejici Superb 2 je prave bude mit napric!

Prave proto je zastavba V6 TDi velmi nepravdepodobna.

asi máš pravdu, nechal jsem se unést auto tipem...... :help:

Vloženo

Dneska jsem videl jetz proti me SuperBII.. Bilá, Fko SPZ, zadelany znak, pulka predni masky, temer cely zadek.. Stacil jsem si vsimnout, ze je plny pocitacu a na boku mel nalepku TUV, takze chlapci, kolegove, uz meri hodnoty.. 27.2. jedu do TUV, tak se pokusim neco zjistit, ale nevim nevim...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...