Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A pak se ještě bude dělat superb MPV, dvoudvéřové coupéé a chystá se i plnohodnotné SUV :doh Bože kam na ty nápady chodíte???

A pak se ještě bude dělat superb MPV, dvoudvéřové coupéé a chystá se i plnohodnotné SUV :doh Bože kam na ty nápady chodíte???

:)

Mě by se třeba taky líbilo něco jako Tudor, ale toho se hned tak nedočkáme, natož cabria, že?

Tak věřim že nějakej počítač.kutil vybastlí montáž SII-Cabrio,ale veřit tomu že to někdy spatří světlo světa prostě nelze.

Na té fotce je tp vidět, a takovýhc podobných už tu bylo a jediné co dokazují je něčí um v grafickém softu :)

Tak už je vybráno :palec2:

SII-Comfort 1.9TDI-PD 77kw

příplatky:

- šedá Platin metal.(druhej SII bude v šedá Anthracite)

- Mlhovky s Corner funkcí

- Bi-Xenony s AFS,vysuv.ostřiky,dešt.senzor,Maxi-dot

- Stínící roleta pro zadní+zad.boční okna-mechanické

- Vyhřív.před.+zad.sedadel

- Tříram.kožen.volant+malý kož.paket

- 17"kola TRIFID

- Rádio BOLERO s integr.měničem na 6 CD

Ještě si rozmyslim ten dvouzón.climatronik.....myslim že ten obyč.climatronik bude stačit....no ještě uvidim ;)

Docela mě mrzí že neni u téhle základ.výbavy volitelný ten vnitřní dekor...tam prostě neni jiná možnost...škoda,bral by to dřevo,to vypadá moc gut.

Jinak ta základ.výbava je dost bohatá,kdyby to mělo v základu ten dvouzón.climatronik a al.kola,tak to má lepší výbavu než OII v Eleganci. :palec2:

Nechci ti nic říkat, ale Comfort s touhle výbavou je podle ceníku za 790900 (včetně toho Climatronicu), kdežto Ambition s tím vším + to co má navíc oproti Comfortu (Tempomat , zrcátka se stmíváním a sklápěním, možnost volby z více provedení interiéru apod....) je za 790900, čili ještě o 4500 levnější!!!

Upraveno od George Couser

Nechci ti nic říkat, ale Comfort s touhle výbavou je podle ceníku za 790900 (včetně toho Climatronicu), kdežto Ambition s tím vším + to co má navíc oproti Comfortu (Tempomat , zrcátka se stmíváním a sklápěním, možnost volby z více provedení interiéru apod....) je za 790900, čili ještě o 4500 levnější!!!

Bereš mi to z pusy......dnes jsem to pořádně študoval a přišel jsem na to samí :) ....takže to bude zřejmě Ambition

Este si zabudol, ze sa chysta Suberb II pick-up a furgon lol

Dufam, ze tuto vetu zaindexuje aj Google :D

Upraveno od Sranki

Padlo tu uz, ze SII bude mit funkci kterou Skoda nazyva PLA?

Padlo tu uz, ze SII bude mit funkci kterou Skoda nazyva PLA?

co to je?

napovim to P je od Parking, neni to tak davno co sjem si rikal kdy to budou mit i jine znacky nez Lexus, BMW a MB. A ejhle skodovka si pohla.

Upraveno od Ol@f

Parking Light Assistent?

To je to parkovanie ako ma Tiguan? Zastavis a auto si zmera vzdialenost radu stojacich aut a samo ti zaparkuje.

Jestli myslíte tohle:

subn80083mo7.jpg

Tak o tom se mluvilo už dávno...

no asi mysli toto, ale vo VW teraz vyvijaju, že mozes aj vystupit z auta, zamknes ho, odides a on si sam zaparkuje :p:palec2:

To už ale bylo vidět na obrázkách když SII představovali že ten aut.parking systém bude mít.......celkem nic nového.

no asi mysli toto, ale vo VW teraz vyvijaju, že mozes aj vystupit z auta, zamknes ho, odides a on si sam zaparkuje :p:palec2:

Tak to by byla dobrá vychytávka a machrovinka :palec2:

tak tak, prodejkyne rikala neco jako ve smyslu ze pry dokonce to scanuje primo kdyz projizdis okolo rady kdyz to zapnes a jakmile to najde diru do ktere se auto vejde odstavi plyn.

tak tak, prodejkyne rikala neco jako ve smyslu ze pry dokonce to scanuje primo kdyz projizdis okolo rady kdyz to zapnes a jakmile to najde diru do ktere se auto vejde odstavi plyn.

No funguje to nějak takhle:

Odkaz

jestli jsem to pochopil dobre tak to doknce ridi i to pripadne popojeti dobredu coz pokud si pamatuju v dobe kdy jsem to reseni u Lexusu obdivoval to neumeli.

Ne, jedeš kolem řady aut (podélně stojících) a chceš parkovat, zmáčkneš tlačítko se smbolem volantu a písmenem P a jedeš max 30 km/h, boční park. senzory zjišťují, kolik je po straně místa a když je ho dostatek na zaparkování, tak tě to upozorní, ty jen zastavíš, zařadíš zpátečku, pustíš volant a pomalu pouštíš spojku na ono to zajede samo. Jakmile se dotkneš brzdy, tak se to vypne. Jinak po zaparkování jen zařadíš za 1 a popojedeš o kousek vpřed...

Ne, jedeš kolem řady aut (podélně stojících) a chceš parkovat, zmáčkneš tlačítko se smbolem volantu a písmenem P a jedeš max 30 km/h, boční park. senzory zjišťují, kolik je po straně místa a když je ho dostatek na zaparkování, tak tě to upozorní, ty jen zastavíš, zařadíš zpátečku, pustíš volant a pomalu pouštíš spojku na ono to zajede samo. Jakmile se dotkneš brzdy, tak se to vypne. Jinak po zaparkování jen zařadíš za 1 a popojedeš o kousek vpřed...

Je to dobrá věc, to je fakt, ale myslím si, že by bylo mnohem užitečnější, kdyby dávali do Škodovek možnost zakoupení kamery pro noční vidění a pak by se člověk nemusel bát, že mu skočí něco pod auto..

Pro majitele SI (pripadne uz i SII) pripominam aktualizaci srazu Superbu, povedlo se zorganizovat ve spolupraci se SA navstevu vyrobniho zavodu + testovaci jizdy SII. Detaily v casti Skoda Superb/Ostatni/Sraz Superbu...

Zajímavý video, dobrá machrovina :) U auta nižší třídy, bych z toho možná měl výčitky svědomí, že už neumím ani parkovat, jenže zase to nevyužít, když už to bude stát tolik Kč :) Ale u Supa bych to tlačítko zmáčkl s čistým svědomím, lepší, než mít pak odřeny nárazníky, protože věřím tomu, že ten výhled vzad bude asi hodně malej. Každopádně se mi to auto začíná líbit čímdál tím víc, už aby ho někdo známej měl a svezl mě :) Tak třeba se za dva roky dočkám lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.