Publikováno Leden 19, 200817 r Dobrý den,dnes jsem řešil zapojení alarmu CA-02 FOX a potřeboval bych poradit se zapojením přes komfortní jednotku?můžu jí odpojit?abych se lépe dostal k vodičům?někde jsem sehnal-místa seznamu připojitelných míst pro rok 98 jsou tedy platná i pro 99?nemůžu totiž v autě najít vodič Zapalování(spínaná 15)
Leden 19, 200817 r zapalování (15) máš hlavně na spínačce ale taky na komfortce PIN 5 černo/bílý vodič
Leden 19, 200817 r Autor zapalování (15) máš hlavně na spínačce ale taky na komfortce PIN 5 černo/bílý vodičdík je to lepší než zdělávat kryty volantu atd.
Leden 19, 200817 r Autor dík je to lepší než zdělávat kryty volantu atd.A můžou se teda svorky od komforty odpojit?
Leden 21, 200817 r Dobrý den,dnes jsem řešil zapojení alarmu CA-02 FOX a potřeboval bych poradit se zapojením přes komfortní jednotku?můžu jí odpojit?abych se lépe dostal k vodičům?někde jsem sehnal-místa seznamu připojitelných míst pro rok 98 jsou tedy platná i pro 99?nemůžu totiž v autě najít vodič Zapalování(spínaná 15) zdravim, mohl by si mi dat typ, kde sehnat ten seznam pripojnych mist? predem dekuji
Leden 24, 200817 r Autor zdravim, mohl by si mi dat typ, kde sehnat ten seznam pripojnych mist?predem dekuji http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%A4e&st=150
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.