Fire Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ahoj, u PP kola mám problém...jsem se brodil sněhem docela brutálně a příčinou nárazu na dunu zmrzlu se mi pohnul jakejsi plast, kterej se odklípnul a drnčí řemeničku ... vyfotit se mi to nepodařilo, jelikoš je to úplně dole... strčím tam ruku, ale nedař= se mi to nacvaknout zpět... co je to za plast a jak tam drží ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 hmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tak je to boční plast ( podběh ), který drží tuším na torxech a je to vmačknutý k rozvodům a lehce prdlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 (editace) Tak vidíš jak si si odpověděl. Na té fotce není skoro nic vidět. Plast zkus narovnat, slepit nebo svařit a bude to. Editováno: 24. leden 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 já mám pocit, že se to jmenuje "ochrana proti podjetí" nebo tak něco... jak je psáno, slepit, svařit nebo vyměnit - ale novej stojí tuším 1800,- a to by mě mohli milovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.