Přejít na obsah

Problém s CENTRÁLEM-neotvírá

ladikuk

Doporučené příspěvky

Prosím poradte,přestal mi otvírat centrál dálkáčem,zavřít jde normálně alarm se aktivuje i dioda ve dveřích se rozbliká,ale když zmáčknu dálkáč pro otevření,tak jen auto pípne(vypne se alarm) a auto zůstane zavřené,mám jediný zámek na kufru,tím auto normálně odemknu,předtím jsem občas pozoroval,že když mi to odemikalo,tak než vyskočili čudly,tak to mělo 1-2 sekundy prodlevu,hledal jsem alarm a nebo centrál(jednotku),našel jsem zatím asi alarm,je za motorem(nejspíš přidělávaný,viz foto),výrobce bude META System (podle diody u předního okna a dálkáče,který jednočudlíkový s takovou tou gumou na tři dílky,poradte někdo s problémem.

post-15409-1200957348_thumb.jpg

post-15409-1200957373_thumb.jpg

Jednotka centrálu bude asi nejspíš pod palubkou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok,podívám se,jen kdyby někdo přibližně věděl kde je přijímač DO

Tak měl jsem podobný problém s Meta systémem! A už je z auta venku! Jednotka příjmu je v té krabičce co jsi našel, to je celý alarm! V servisu v Crášťanech mi řekli, že pokud je to montovaný alarm z továrny (Škoda - Auto) je to neopravitelné, ta přijímací jednotka je na přání Škodovky zalitá do plastu a nejde rozebrat, pokud je alarm montovaný dodatečně, lze ho opravit! Po několika neúspěšných odemknutí auta jsem alarm vyhodil! A šel tam nový! S dálkovým startem ;) .

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes zjistil další poznatek,v noci bylo něco kolem nuly oproti předešlým dnum docela zima,ráno jsem přišel k autu zmáčknu dálkáč a ejhle centrál odemknul,jezdil jsem celé dopoledne,zamknout-odemknou,zatím to jde,jsem zvědav až se zase oteplý.........stalo se to už taky někomu :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...