Přejít na obsah

Kotouče Zimmerman

Inhibit

Doporučené příspěvky

Tak se taky podělím o svou zkušenost. Mám kotouče Zimmerman vrtané a desky Ferodo Premium, najeto s nima 19tis km a brzdily prostě luxusně jezdím denně 100km a více. I poslední den co jsem s autem jel tak brzdili velice dobře, žádné vibrace do pedálu a volantu. Jenomže 14dní jsem marodil a tudíž vubec nejezdil a co se nestane po těch čtrnácti dnech. Kotouče totálně zarezlé! vibrace jsem cítil už při vyjíždění z garáže. No najel sem už 300km a volant i pedál příšerně vibrují vlastně celé auto při brždění hrozně vibruje a ty kotouče jsou pořád místy zrezlé. Co se teda stalo? Zkřivily se ty kotouče protože 14 dní nejely? Vubec mě to hlava nebere, mám chuť celé auto shodit do zmole. Máte někdo pro to rozumné vysvětlení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se taky podělím o svou zkušenost. Mám kotouče Zimmerman vrtané a desky Ferodo Premium, najeto s nima 19tis km a brzdily prostě luxusně jezdím denně 100km a více. I poslední den co jsem s autem jel tak brzdili velice dobře, žádné vibrace do pedálu a volantu. Jenomže 14dní jsem marodil a tudíž vubec nejezdil a co se nestane po těch čtrnácti dnech. Kotouče totálně zarezlé! vibrace jsem cítil už při vyjíždění z garáže. No najel sem už 300km a volant i pedál příšerně vibrují vlastně celé auto při brždění hrozně vibruje a ty kotouče jsou pořád místy zrezlé. Co se teda stalo? Zkřivily se ty kotouče protože 14 dní nejely? Vubec mě to hlava nebere, mám chuť celé auto shodit do zmole. Máte někdo pro to rozumné vysvětlení?

Pokud jezdíš ve vlhkém a mokrém prostředí a před zaparkováním v garáži dobře nevysušíš brzdy, tak se ti destičky přilepí ke kotoučům a pak když za nějaký čas opět vyjedeš máš vrstvičku z nalepených destiček na koutoučích a tím pádem ti vibruje volant. Doporučuji před parkováním z vysoké rychlosti pudce zabrzdit, třeba několikrát za sebou, aby se ten bordel vypálil. Zkus to a určitě to zmizí. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...