dolešo Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ahoj všichni, prosím, jak se sundávají "fajfky" ze žhavících svíček ohřevu vody? Nikde jsem to nenašel a pokusy selhaly. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ahoj všichni,prosím, jak se sundávají "fajfky" ze žhavících svíček ohřevu vody? Nikde jsem to nenašel a pokusy selhaly. Dík POriadne potiahni,pripadne druhov rukov si pomoz opatrne srubovakom podlozenym na spodnu hranu fajky, je to podobny sposob ako na svieckach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 POriadne potiahni,pripadne druhov rukov si pomoz opatrne srubovakom podlozenym na spodnu hranu fajky, je to podobny sposob ako na svieckach Dík, zkusím to. Asi jsem málo tahal. Měl jsem podezření, že mi přihřívání vody nefunguje, tak jsem to měřil na relátkách , když se mi nepodařilo sundat ty fajfky, ale je to všechno OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.