liana Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Ahojte, prosim, vie mi niekto pomoct? mam octaviu 1,6 rocnik 2002 s automatickou klimatizaciou, kde je ale problem. Ked som ju zapla v lete, tak chvilu isla....ale potom tam nieco zahrkotalo a vypla sa. chvilu nic a potom sa zase zapla a toto sa stale opakovalo. Ked som ju zapla teraz v zime, tam vsetko funguje uplne normalne, ide cely cas a normalne to chladi......viete mi s tym pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Doporučuju doplnit chladivo,pokud je climatronic ještě diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Temer stejny problem resim uz 7let s mym autem. V lete nechladi a prisel sem na to sam, zadnej servis nebyl schopnej ani diagnostikovat zavadu. Kdyz je venkovni teplota nad 30st, tak se mi vypnou oba ventilatory na chladici a nechladej. Jako prvni se prehreje klimatizace a vypne...po delsim stani na volnobeh se zacne prehrivat i motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Temer stejny problem resim uz 7let s mym autem. V lete nechladi a prisel sem na to sam, zadnej servis nebyl schopnej ani diagnostikovat zavadu. Kdyz je venkovni teplota nad 30st, tak se mi vypnou oba ventilatory na chladici a nechladej. Jako prvni se prehreje klimatizace a vypne...po delsim stani na volnobeh se zacne prehrivat i motor.s necim podobnym jsem se kdysi natrapil na toledu a byly naopak zapojene ventilatory a foukaly proti chladici.tim se to hralo a vypinala klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 ¨Tak Ti nejdou ventilátory.Klimatizace na diagnostiku a zjištění závad není zase moc složitá....Vtom nikdy není problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 To by ses divil jakej je v tom problem, na diagnostice to nic neukazuje...ventilatory se normalne tocej ale jen do okolni teploty cca 30stupnu pak se zastavej a auto se jen prehriva ale chyba zadna... Dva servisy se mi to snazej opravit uz od novoty auta tedy od leta 2001. A na nic neprisly... Sem uz docela zoufalej :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.