Přejít na obsah

vypínajúca klíma

liana

Doporučené příspěvky

Ahojte,

prosim, vie mi niekto pomoct? mam octaviu 1,6 rocnik 2002 s automatickou klimatizaciou, kde je ale problem. Ked som ju zapla v lete, tak chvilu isla....ale potom tam nieco zahrkotalo a vypla sa. chvilu nic a potom sa zase zapla a toto sa stale opakovalo. Ked som ju zapla teraz v zime, tam vsetko funguje uplne normalne, ide cely cas a normalne to chladi......viete mi s tym pomoct?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Temer stejny problem resim uz 7let s mym autem. V lete nechladi a prisel sem na to sam, zadnej servis nebyl schopnej ani diagnostikovat zavadu. Kdyz je venkovni teplota nad 30st, tak se mi vypnou oba ventilatory na chladici a nechladej. Jako prvni se prehreje klimatizace a vypne...po delsim stani na volnobeh se zacne prehrivat i motor.

Odkaz ke komentáři

Temer stejny problem resim uz 7let s mym autem. V lete nechladi a prisel sem na to sam, zadnej servis nebyl schopnej ani diagnostikovat zavadu. Kdyz je venkovni teplota nad 30st, tak se mi vypnou oba ventilatory na chladici a nechladej. Jako prvni se prehreje klimatizace a vypne...po delsim stani na volnobeh se zacne prehrivat i motor.
s necim podobnym jsem se kdysi natrapil na toledu a byly naopak zapojene ventilatory a foukaly proti chladici.tim se to hralo a vypinala klima
Odkaz ke komentáři

To by ses divil jakej je v tom problem, na diagnostice to nic neukazuje...ventilatory se normalne tocej ale jen do okolni teploty cca 30stupnu pak se zastavej a auto se jen prehriva ale chyba zadna... Dva servisy se mi to snazej opravit uz od novoty auta tedy od leta 2001. A na nic neprisly... Sem uz docela zoufalej :-(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...