Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jakej je presnej rozdil mezi Rs sedadlama a normalníma??? At koukam na fotky jak koukam tak zadnej velkej rozdil nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jakej je presnej rozdil mezi Rs sedadlama a normalníma???At koukam na fotky jak koukam tak zadnej velkej rozdil nevidim Ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 tam je jen rozdil v tech bokach?? to je vse?? ja myslel treba jestli jsou tvrdsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 tam je jen rozdil v tech bokach?? to je vse?? ja myslel treba jestli jsou tvrdsi Tvrdsi? No tak to nevim? To zas asi ne. Tak oproti klasickym sedackam je rozdil v pouzitych materialech a ve tvarovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Musim nekoho sehnat kdo ma RS protoze nevim jestli az budu nechavat precalounit sedacky jestli je mam nechat dat do RS nebo nechat normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Musim nekoho sehnat kdo ma RS protoze nevim jestli az budu nechavat precalounit sedacky jestli je mam nechat dat do RS nebo nechat normal U koho to nechas precalounit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 asi tady http://auto.asp2.cz/octavia-2-sedacky.aspx protoze sem koukal na tudle jejich praci ( je to nekoho odtud z fora) http://www.ukazto.com/?img=1988704,Skoda_OctY_50.jpg a je fakt pekna . Akorat bych tam chtel misto zlute cervenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) asi tady http://auto.asp2.cz/octavia-2-sedacky.aspx protoze sem koukal na tudle jejich praci ( je to nekoho odtud z fora) http://www.ukazto.com/?img=1988704,Skoda_OctY_50.jpg a je fakt pekna . Akorat bych tam chtel misto zlute cervenou Jo, tak Ales uz ti ty RS sedacky muze rovnou ukazat na svym aute. Myslim ze to ma potazeny kuzi a alcantarou. Tohle je Diamanta. U jeho predelanych sedacek se mi nezda to tvarovani (bovni vedeni) tak vyrazny... Editováno: 23. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Pockej to jsou sedacky z auta majtele te firmy?? A sidlo maj kde?? Ja jsem neco cetl o Bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jinak byt Tebou tak bych volil latky: alcantara a kuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Pockej to jsou sedacky z auta majtele te firmy?? A sidlo maj kde?? Ja jsem neco cetl o Bolce Nene, tohle je fotka Diamanta kterej je clenem fora a je ze Slovenska. Ales myslim pracuje pro firmu co vyrabi sedacky pro Skodovku, ale bydli v Praze a i tam se to vsechno vyrizuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 aha tak to jo a nevis kolik to zhruba toho ze slovenska stalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 aha tak to jo a nevis kolik to zhruba toho ze slovenska stalo?? Dooost!! Konkretni cenu nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 A chodi jsem na foreum ze bych se snim nak o tom pobavil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 A chodi jsem na foreum ze bych se snim nak o tom pobavil??? Spis mu napis SZ. Moc casto ho tady nevidim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 a jakou ma prezdivku nemuzu ho najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) a jakou ma prezdivku nemuzu ho najit Diamant Editováno: 23. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) A nevis kdo je tady z fora ma Rs a je z Bolky (MB)?? Editováno: 23. leden 2008, autor: Štěpán Suchánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Pockej to jsou sedacky z auta majtele te firmy?? A sidlo maj kde?? Ja jsem neco cetl o Bolce Nene, nejsou majitele, on nemá RS Ale jinak se pohybuje na trase Bolka - Praha, dělaj to v Bouli, ale dá se domluvit i předání v Praze, nebo aspoň já to tak měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 A nevis kdo je tady z fora ma Rs a je z Bolky (MB)?? Tak to nevim, se zajdi podivat nekam do autosalonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Nene, nejsou majitele, on nemá RS Ale jinak se pohybuje na trase Bolka - Praha, dělaj to v Bouli, ale dá se domluvit i předání v Praze, nebo aspoň já to tak měl. Ty sis u nich nechal delat sedacky jo?? A mas fotku?? Ja jsem taky dost casto v Bolce mam tam pritelkyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Ty sis u nich nechal delat sedacky jo?? A mas fotku?? Ja jsem taky dost casto v Bolce mam tam pritelkyni Jo ale do Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorman Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Jakej je presnej rozdil mezi Rs sedadlama a normalníma???At koukam na fotky jak koukam tak zadnej velkej rozdil nevidim Kostra sedacky je tá istá, uplne nove su peny - tvarovo a potah.Peny su kvalitou tie iste, potah podla priania. Rozdiel je vsak v tvare - podstatne lepsie bocne vedenie, sedak sedacky je o cca 5 cm sirsi /merane vcetne bocneho vedenia/, a predna hrana sedadla je o cca 2 cm nizsie. Prijemnejsie sa do nej nasada aj vysada, o drzani v zakrutach ani nehovorim-uplne iny pocit. Odporucam vymenit. V pripade latkoveho potahu su ceny prijatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Jo ale do Fabie. Jj, ve Fabce, ale myslím, že i tak můžu leccos vypovědět o procesu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 A navíc tam mám látku z OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.