Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jakej je presnej rozdil mezi Rs sedadlama a normalníma???

At koukam na fotky jak koukam tak zadnej velkej rozdil nevidim

Ne? :(

• Autor

tam je jen rozdil v tech bokach?? to je vse?? ja myslel treba jestli jsou tvrdsi

tam je jen rozdil v tech bokach?? to je vse?? ja myslel treba jestli jsou tvrdsi

Tvrdsi? No tak to nevim? To zas asi ne. Tak oproti klasickym sedackam je rozdil v pouzitych materialech a ve tvarovani.

• Autor

Musim nekoho sehnat kdo ma RS protoze nevim jestli az budu nechavat precalounit sedacky jestli je mam nechat dat do RS nebo nechat normal

Musim nekoho sehnat kdo ma RS protoze nevim jestli az budu nechavat precalounit sedacky jestli je mam nechat dat do RS nebo nechat normal

U koho to nechas precalounit?

asi tady http://auto.asp2.cz/octavia-2-sedacky.aspx protoze sem koukal na tudle jejich praci ( je to nekoho odtud z fora) http://www.ukazto.com/?img=1988704,Skoda_OctY_50.jpg a je fakt pekna . Akorat bych tam chtel misto zlute cervenou

Jo, tak Ales uz ti ty RS sedacky muze rovnou ukazat na svym aute. Myslim ze to ma potazeny kuzi a alcantarou.

Tohle je Diamanta. U jeho predelanych sedacek se mi nezda to tvarovani (bovni vedeni) tak vyrazny...

Upraveno od Doli

• Autor

Pockej to jsou sedacky z auta majtele te firmy?? A sidlo maj kde?? Ja jsem neco cetl o Bolce

Jinak byt Tebou tak bych volil latky: alcantara a kuze.

Pockej to jsou sedacky z auta majtele te firmy?? A sidlo maj kde?? Ja jsem neco cetl o Bolce

Nene, tohle je fotka Diamanta kterej je clenem fora a je ze Slovenska. Ales myslim pracuje pro firmu co vyrabi sedacky pro Skodovku, ale bydli v Praze a i tam se to vsechno vyrizuje.

• Autor

aha tak to jo a nevis kolik to zhruba toho ze slovenska stalo??

aha tak to jo a nevis kolik to zhruba toho ze slovenska stalo??

Dooost!! :feve: Konkretni cenu nevim....

• Autor

A chodi jsem na foreum ze bych se snim nak o tom pobavil???

A chodi jsem na foreum ze bych se snim nak o tom pobavil???

Spis mu napis SZ. Moc casto ho tady nevidim....

a jakou ma prezdivku nemuzu ho najit

Diamant

Upraveno od Doli

• Autor

A nevis kdo je tady z fora ma Rs a je z Bolky (MB)??

Upraveno od Štěpán Suchánek

Nene, nejsou majitele, on nemá RS :p Ale jinak se pohybuje na trase Bolka - Praha, dělaj to v Bouli, ale dá se domluvit i předání v Praze, nebo aspoň já to tak měl.

A nevis kdo je tady z fora ma Rs a je z Bolky (MB)??

Tak to nevim, se zajdi podivat nekam do autosalonu.

• Autor
Nene, nejsou majitele, on nemá RS :p Ale jinak se pohybuje na trase Bolka - Praha, dělaj to v Bouli, ale dá se domluvit i předání v Praze, nebo aspoň já to tak měl.

Ty sis u nich nechal delat sedacky jo?? A mas fotku?? Ja jsem taky dost casto v Bolce mam tam pritelkyni

Ty sis u nich nechal delat sedacky jo?? A mas fotku?? Ja jsem taky dost casto v Bolce mam tam pritelkyni

Jo ale do Fabie. :)

Kostra sedacky je tá istá, uplne nove su peny - tvarovo a potah.Peny su kvalitou tie iste, potah podla priania. Rozdiel je vsak v tvare - podstatne lepsie bocne vedenie, sedak sedacky je o cca 5 cm sirsi /merane vcetne bocneho vedenia/, a predna hrana sedadla je o cca 2 cm nizsie. Prijemnejsie sa do nej nasada aj vysada, o drzani v zakrutach ani nehovorim-uplne iny pocit. Odporucam vymenit. V pripade latkoveho potahu su ceny prijatelne.

Jo ale do Fabie. :)

Jj, ve Fabce, ale myslím, že i tak můžu leccos vypovědět o procesu:-)

A navíc tam mám látku z OII :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.