david3658 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Dá sa prosím Vás trojramenný kožený volant / nie dierkovaný/ z fabie 2 alebo roomstera ptrehodiť na fabiu 1??? a je ho možné objednať, kúpiť a namontovať v autorizovanom servise škoda? videl som ho v jednom roomstery na autosalone a velmi sa mi pačil... dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 v autorizovanom servise ti to asi neurobia. objednat objednaju, bag je tak cca 8 volant 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Cartmanko: Robia to v autorizovanom servise úplne bez problémov - dokonca aj z tebou privezených dielov. Zaplatíš len výmenu volantu a je to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Cartmanko: Robia to v autorizovanom servise úplne bez problémov - dokonca aj z tebou privezených dielov. Zaplatíš len výmenu volantu a je to :-) ee neurobia..bol som v 2ch a povedali že nebudú riskovať kedže to nieje original na fabiu 1 ale na fabiu 2...že tam nesedia koncové čisla alebo čo a ak by sa niečo stalo, mali by problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 pokial viem nesedia ani konektory. a to v skodovke robit nebudu. po znamosti jasne ale ofiko nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Každopádne to ide urobiť len sa toho netreba bať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Takže tříramenej z Octavie II RS a Fabie od roku 2006, kterej se dá koupit tady: http://www.auto.asp2.cz/fabia2-interier.aspx nacpu i do fabie MR 2001??? Někdo mi tu tvrdil že to nejde, že to jde jen do Fabií po faceliftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 vsetko ide, sam tam chcem dat multifukcny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 vsetko ide, sam tam chcem dat multifukcny.... Takže myslíš že rozměrově pasuje na ten náboj? Konektory airbagu vím že jsou jiný, ale to už by se nějak v nejhorším případě pořešilo čokospojema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Takže myslíš že rozměrově pasuje na ten náboj? Konektory airbagu vím že jsou jiný, ale to už by se nějak v nejhorším případě pořešilo čokospojema To s tou čokoládou myslíš vážně......???? Co třeba koupit konektor a přepinovat to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 tisichrany su urcite stajny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 To s tou čokoládou myslíš vážně......???? Co třeba koupit konektor a přepinovat to..... No proč ne? Stejně by to bylo schovaný pod plastem, tak co a hlavně levnější vyštrachat ze šuplíku kus čokolády než kupovat konetor ve škodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 No proč ne? Stejně by to bylo schovaný pod plastem, tak co a hlavně levnější vyštrachat ze šuplíku kus čokolády než kupovat konetor ve škodovce... a proč by jsi ho kupoval, když ten správnej bude na novým volantu, čokoláda je prasečina nejvyššího kalibru, sorry za slovník, ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 a proč by jsi ho kupoval, když ten správnej bude na novým volantu, čokoláda je prasečina nejvyššího kalibru, sorry za slovník, ale ... No na novym bude snad jen ta jedna polovina, ale to je jedno, porad mi tu nikdo nerek jestli to bude pasovat i do pred faceliftovy fobie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No na novym bude snad jen ta jedna polovina, ale to je jedno, porad mi tu nikdo nerek jestli to bude pasovat i do pred faceliftovy fobie? jaká jedna polovina? koupíš nový volant z OII RS nebo sport z Rooma resp. FII, budeš mít volant s kablíkem, za svém původním máš taky kablík, máš dvě možnosti, buď na původním kablíku vyměníš konektor bagu za konektor bagu z nového volantu, nebo ze starého kablíku vypinuješ konektor pro připojení volantu a dáš ho k nového volantu. Jinak, kdyby jsi jenom trošku chtěl nebo se snažil hledat, trvalo mě to asi tři minuty: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 jaká jedna polovina?koupíš nový volant z OII RS nebo sport z Rooma resp. FII, budeš mít volant s kablíkem, za svém původním máš taky kablík, máš dvě možnosti, buď na původním kablíku vyměníš konektor bagu za konektor bagu z nového volantu, nebo ze starého kablíku vypinuješ konektor pro připojení volantu a dáš ho k nového volantu. Jinak, kdyby jsi jenom trošku chtěl nebo se snažil hledat, trvalo mě to asi tři minuty: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=100 Hledal sem, a dokonce sem i našel přesně tohle, ale potíž je v tom, že on má MR 2006 tudíž facelift a mě by zajímalo jestli to jde i do předfaceu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 super ze moje odpovede ignorujes a stale tu vykrikujes ze ti nikto neodpovedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 super ze moje odpovede ignorujes a stale tu vykrikujes ze ti nikto neodpovedal... Takže to pasuje? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.