Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

vie niekto skúsený zhodnotiť (bezrozmerne) aký prínos má v predných dverách vytlmenie resp. nové reproduktory?

(napr . vytmenie 30% lepší zvuk (s pôvodnými reprakmi), nové reprá 50% lepší zvuk (bez tlmenia) )

vopred dík.

Vloženo
S původními repry +22%. lol S novými to bude +38% z ceny reper děleno 100 a výsledek bude procentuální zlepšení. lol

No tak sme sa zasmiali, však je to zdravé no teraz k veci: neviem či investovať do reprákov alebo to citelne zlepší už vytlmenie ?

Vloženo (editace)
No tak sme sa zasmiali, však je to zdravé no teraz k veci: neviem či investovať do reprákov alebo to citelne zlepší už vytlmenie ?

Jo, zasmáli. :D

Já už mám tlumení nakoupený, v létě se do toho dám. Jak mi tu bylo všemožně raděno, tak nemá cenu dávat lepší repro bez vyztužení (zatlumení) dveří a krycího plechu. I originál repráci hrají pěkně, a pěkně se přitom klepou chudáci zrcátka... Vzadu mám Rainbow 10cm malý mrzáčky,hrajou dobře. Dopředu ale asi zkusím něco komponentního od firmy Selenium (kvalita za pár peněz, kolem 1200,-) tak jsem zvědavej.

Osobně si myslím, že i zatlumení musí pomoct (možná že i já napřed vyzkoušim jak hrají TVM v polepených dveřích) - případně pak vyměnit repro. Bez zatlumení tam cpát draze-lepší breptáček není asi ono...

Editováno: , autor: NNNTomas
Vloženo
Jo, zasmáli. :D

Já už mám tlumení nakoupený, v létě se do toho dám. Jak mi tu bylo všemožně raděno, tak nemá cenu dávat lepší repro bez vyztužení (zatlumení) dveří a krycího plechu. I originál repráci hrají pěkně, a pěkně se přitom klepou chudáci zrcátka... Vzadu mám Rainbow 10cm malý mrzáčky,hrajou dobře. Dopředu ale asi zkusím něco komponentního od firmy Selenium (kvalita za pár peněz, kolem 1200,-) tak jsem zvědavej.

Osobně si myslím, že i zatlumení musí pomoct (možná že i já napřed vyzkoušim jak hrají TVM v polepených dveřích) - případně pak vyměnit repro. Bez zatlumení tam cpát draze-lepší breptáček není asi ono...

ĎAKUJEM,

TENTO DRUH ODPOVEDE SOM OČAKáVAL -_-

Vloženo
...jedno musí jít s druhým...jak repro...tlumení...ale i zdroj... :palec2: teď jsem seděl v autě s jedním LG...no tomu by nepomohly kompa za 15tis a tlumení celýho auta lol

DÍK ZA ODPOVEĎ, ALE ZAUJíMA MA PRÁVE MIERA PRŚPEVKU KAŽDEJ ÚPRAVY...

Vloženo

Mám nakoupenej SikaDamp 630 koupil jsem blbec asi 15plátů - trochu jsem to přehnal. Na zadní vnitřní plech dveří jsem dala asi po jednom. Dával jsem tam výškáče tak jsem to i polepil když jsem toho nakoupil tolik. ;)

Na jedny přední dveře odhaduji (při polepení plechu+vnitřku dvěří) max 4-5 plátků...

Dost mě láká nechat tam ty TVM - abych je mohl porovnat v zatlumeném (blbý slovo- spíš zpevněném) prostoru (ozvučnici).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...