mysiax Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 No ja mám 75kw ale typu BFQ a žádnou prodlevu u plynu nemám, za plynem jede hezky a dobře tahne odspodu, maximálka 205 rovinka. Plyn mám elektrický - tempomat O.K. a krásně mi to hodí při řazení samo meziplyn apod. Celkově mám ze to, že to výrazně šetří spojku. Proto - nepleťte nejen 74 a 75kw, ale i BFQ s AVU (i když jsou třeba změny jen ve firmware?). Se spotřebou a výkonem jsem spokojen, jezdím 90 procent město a když potřebuji spěchat, kličkovat a předjíždět, tak si to svoje vezme - klidně i průměr 10 a více, ale nezklame. Když jedu klidně, tak se ve městě vlezu s průměrem do 7,5.Jo a o přímé propojení potenciometru s elektronikou klapky nejde - potenciometr je pouze dalším snímačem řídící jednotky, plyn si jednotka řídí sama. hmm, tiez mam BFQ (12/2002 - MR2003) a tu 'prodlevu' je citit, sekunda to sice nieje, ale hlavne pri cuvani do kopca je poznat, ze plyn reaguje trosku neskor a auto ma tendenciu klepat az skapat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlo Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) hmm, tiez mam BFQ (12/2002 - MR2003) a tu 'prodlevu' je citit, sekunda to sice nieje, ale hlavne pri cuvani do kopca je poznat, ze plyn reaguje trosku neskor a auto ma tendenciu klepat az skapat... Jsem rád, že jsi upřimný i když jsi mi zkazil radost Editováno: 10. Březen 2008, autor: Zlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.