tomina Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak jsme takhle v lete vyrazili s klukama na dovcu a protoze to tam nezname vzali jsme si na pomoc navigaci a rovnou dve. Par desitek kilometru pred cilem jsme podle navigaci odbocili z hlavni silnice. Ze zacatku to byla horsi statovka, ale postupem casu se kvalita vozovky zhorsovala a zhorsovala... Vysledek vidite na fotkach ;-) Navigace ukazujou porad statovku a chtel bych videt nekoho, kdo by po ni jel 90km/h... repku olejku jsem z podvozku vyndaval este tejden po tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 mš zase navina když jedu k nám nahoru, tak odbočte vlevo, kde je les a bezpečně vím, že tam žádná cesta nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Me tohle dela navi kdyz si nastavim nejkratsi cestu tak me to taky tahne polnackama.. ukaze mi to odbocte vlevo a tam stoji barak apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 (editace) Tak jsme takhle v lete vyrazili s klukama na dovcu a protoze to tam nezname vzali jsme si na pomoc navigaci a rovnou dve. Par desitek kilometru pred cilem jsme podle navigaci odbocili z hlavni silnice. Ze zacatku to byla horsi statovka, ale postupem casu se kvalita vozovky zhorsovala a zhorsovala... Vysledek vidite na fotkach ;-) Navigace ukazujou porad statovku a chtel bych videt nekoho, kdo by po ni jel 90km/h... repku olejku jsem z podvozku vyndaval este tejden po tom. Koukam ze na pravo je to samy MIO co mam.Kdyz vypnes v menu "Nezpevnene cesty",tak by to teoreticky(:-))melo ignorovat takovyhle JZD higwaye;-)A nebo nekde soudruzi pri digitalizaci udelali chybu Editováno: 25. leden 2008, autor: bicouncz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Chybicka se obcas vloudi, proto proste kdyz vidim nejakou hnus cestu jedu dal a ono si to nejak prepocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Nejhorsi je, ze ta cesta ze zacatku vypadala OK, az na to ze se postupne casem zuzovala a uz se neslo otocit tak sem si rikal ze to bude dobry. Ani v jedny navigaci nebyla vedena jako nezpevnena cesta, bylo to jako normalni silnice a ve skutecnosti tam nebyla zadna cesta a ani nezpevnena... jen pole s repkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Buď máš tak dokonalé mapy, že počítájí s asfaltkou do budoucna nebo je to naopak na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Co já sem postřehnul(mám mio c720),tak je to dobry na ulice ve městě,že nemusíš bloudit ale jinak si stejne jedu tu svoji a na navi se..!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 tak mi napadlo, že bych prodal toho svýho Acera (tak za 4 000,-Kč). Jel jsem podle toho asi 5 x. Když to potřebuju, zpravidla nevím, kde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 jen jestli jsi tam neměl nastaveno že jdeš pěšky místo autem, takhle si mě jednou taky auto vodilo, když tam kámoš co podle toho chodil po městě dal mod pro pěšáky Tak jsme takhle v lete vyrazili s klukama na dovcu a protoze to tam nezname vzali jsme si na pomoc navigaci a rovnou dve. Par desitek kilometru pred cilem jsme podle navigaci odbocili z hlavni silnice. Ze zacatku to byla horsi statovka, ale postupem casu se kvalita vozovky zhorsovala a zhorsovala... Vysledek vidite na fotkach ;-) Navigace ukazujou porad statovku a chtel bych videt nekoho, kdo by po ni jel 90km/h... repku olejku jsem z podvozku vyndaval este tejden po tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Nejvíc mě u tomtomu pobavilo když jsem jel na teplice, že jsem sjel z dálnice a pak na ni zase najel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Je fakt, že používám na navi jen funkci nejrychlejší cesty, pokud bych tam dal nejkratší cestu, tak jedu asi jako pitomec, protože to bude nahánět každej metr cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 no kdyz jedete do spindlu tak za pakou vam to ukazuje ze jedete asi 100M vlevo od toho kde mate jet ale docela dlouho v bratislave kdyz chcete jet do ikey tak vas to zavede na vedlejsi pole taky parada no a za rozvadovem je bermudskej trojuhelnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.