bobek Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Zdravím všechny. Chci dát do krátké fabie LPG a nechci přijít o kufr. Uvažuji o nádrži místo rezervy,ale kam s rezervou.Zkuste se podělit o to jak jste to vyřešili. Dík Bobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 mam tiez kratku fabiu s plynom a rezervu vozim v kufri nakolko v nej je aj dvihak aj veci na udrzbu. ale kufor nepouzivam takze mi to nevadi ked som pouzival vtedy som mal v aute miesto rezervy len sprej na opravu defektov ale ked som odtrhol na kolese ventil na fukanie bol mi sprej na nic a koleso nikde. takze ak jazdis vela a daleko vezmi si rezervu ak jazdis blizko od domu tak ti staci sprey. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 prohledej si podsekci Motor/LPG, tam jsou někde i fotky, tuším i Wassermann tam dával foto a má hatchback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 (editace) kuk sem : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72 prispevky cislo 370, 371. potom este 490-491. v kombiku to das na stojaka pekne nabok. v hatchbacku na stojaka iba k zadnej stene sedadiel. Editováno: 2. Březen 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Nevozím, sehnal jsem tady na foru opravnou sadu od škodovky (kompresor + nějaká vodička). Je to malá krabička (asi jako lékárnička) a je vyřašeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.