bobek Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 Zdravím všechny. Chci dát do krátké fabie LPG a nechci přijít o kufr. Uvažuji o nádrži místo rezervy,ale kam s rezervou.Zkuste se podělit o to jak jste to vyřešili. Dík Bobek Citovat
amigo Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 mam tiez kratku fabiu s plynom a rezervu vozim v kufri nakolko v nej je aj dvihak aj veci na udrzbu. ale kufor nepouzivam takze mi to nevadi ked som pouzival vtedy som mal v aute miesto rezervy len sprej na opravu defektov ale ked som odtrhol na kolese ventil na fukanie bol mi sprej na nic a koleso nikde. takze ak jazdis vela a daleko vezmi si rezervu ak jazdis blizko od domu tak ti staci sprey. Citovat
Malta Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 prohledej si podsekci Motor/LPG, tam jsou někde i fotky, tuším i Wassermann tam dával foto a má hatchback Citovat
colins Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 (editace) kuk sem : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72 prispevky cislo 370, 371. potom este 490-491. v kombiku to das na stojaka pekne nabok. v hatchbacku na stojaka iba k zadnej stene sedadiel. Editováno: 2. Březen 2008, autor: colins Citovat
MichalJ Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 Nevozím, sehnal jsem tady na foru opravnou sadu od škodovky (kompresor + nějaká vodička). Je to malá krabička (asi jako lékárnička) a je vyřašeno. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.