Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hellou, Mam Feliciu 1998 14, LXi

Ked jazdím tak z ničoho nič cítim smrad zhoreniny izolácie kábla.

Bol som uz aj v autorizvanom servise, aj u autoelektrikara no obaja mi povedali ze auto slape ako hodinky a vraj mu nič nie je. No ja mám iný názor. Stretol sa uz niekto s podobným problémom? Viete mi poradi co to moze sposobovat?

mam menene, sviečky, palivový filter, olej, termostat.

Riadiaca jednoka je v poriadku spol s palivovým cerpadlom.

Som zufalý

Hellou, Mam Feliciu 1998 14, LXi

Ked jazdím tak z ničoho nič cítim smrad zhoreniny izolácie kábla.

Bol som uz aj v autorizvanom servise, aj u autoelektrikara no obaja mi povedali ze auto slape ako hodinky a vraj mu nič nie je. No ja mám iný názor. Stretol sa uz niekto s podobným problémom? Viete mi poradi co to moze sposobovat?

mam menene, sviečky, palivový filter, olej, termostat.

Riadiaca jednoka je v poriadku spol s palivovým cerpadlom.

Som zufalý

to je tím,že tam máš 1.4............ :) ,ale ted vážně,a kde to cítíš vevnitř nebo u motoru

projevuje se to jen za jízdy a po ujetí pár kilometrů? popř. není to spíš smrad pálicí se gumy? zažil jsem uhnilou misku na předním tlumiči, péro sjelo do boku a lehce dřelo o pneu....

• Autor
to je tím,že tam máš 1.4............ :) ,ale ted vážně,a kde to cítíš vevnitř nebo u motoru

Je to dnu v interiery auta.Vzdy ked vystupim a otvorím kapotu tak nič necítim.Nemoze to byt el skratom niekde na kurení ?

Teraz jazdím aj v zime na zapnutom chladeni a tiez ten smrad a sem tam to smrdí ako ked cistím aqarium alebo plast.

Bojím sa na tom jazdit ze niekde na ceste zacnem horiet.

• Autor
projevuje se to jen za jízdy a po ujetí pár kilometrů? popř. není to spíš smrad pálicí se gumy? zažil jsem uhnilou misku na předním tlumiči, péro sjelo do boku a lehce dřelo o pneu....

Je to aj hned a aj po prejdeni iac km

Raz (jednou) som sa pohol s parkoviska a sklblo mi autom a zacalo to smrdiet

• Autor
Je to dnu v interiery auta.Vzdy ked vystupim a otvorím kapotu tak nič necítim.Nemoze to byt el skratom niekde na kurení ?

Teraz jazdím aj v zime na zapnutom chladeni a tiez ten smrad a sem tam to smrdí ako ked cistím aqarium alebo plast.

Bojím sa na tom jazdit ze niekde na ceste zacnem horiet.

Ono je to vlastne 1,3 som sa splietol

• Autor

Asi pred pol rokom mi zacal zdochýnat motor pricom sa mi na palubovke zobrazila baterka a olej. Vymenili mi palivový filter no auto znovu neposluchalo.Siel som teda znovu do servisu kde mi vycistili skrtiacu klapku.Potom uz auto nezdochlo no stracalo otácky, (ako by som pustil nohu z pedalu. Popritom som ju tam mal ).Potom autom riadne sklblo a islo dalej.Znovu servis - kontrola riadiacej jednotky... Je v poriadku.Tak som jazdil dalej a zistil som ze ked som na rezerve tak auto je lenive a nechce ist tak ako by malo.Zase servis a tam my povedali ze su zle sviecky. Naliehal som aby mi skontrolovali tesnost a funkcnost palivoveho cerpadla...To bolo tiez v poriadku a vymenili mi termostat.Kupil som si aj prosriedok na cistenie nadrze. Bola to nejaka tekutina.Teraz citim v autesmrad zhoreninz izolacie kabla. Bol som s tým aj v servise no vraj je auto v uplnom poriadku a slape ako hodinky. Podla mna nie je v poriadku ked citit ten smrad.

Bol citit aj predtým nez mi menili termostat a sviecky.

Prosim ak viete tak poradte som z neho zufalý.

Asi nikdo lepší neporadí než postupně rozebrat topení... Jinak smrad spálenej gumy jsem vždy cítil venku jen po ostřejší jízdě, a pak v interiéru smrad hořící izolace kabelů po zkratu u rádia (to pak bylo jiný čóro...)

pořádně "očichej "to místo u pojistek,pochytej relátka zda nejsou horká atd,odněkud ten smrad musí jít

• Autor

Musim do servisu .....asi t bude to radio alebo kurenie( topení) lebo ked nejde radio tak sa mi zdá ze to nesmrdí a taktiez ked nie je zapnute kurenie.....

Felda pojde pod nôž :-)

• 3 týdny později...
Musim do servisu .....asi t bude to radio alebo kurenie( topení) lebo ked nejde radio tak sa mi zdá ze to nesmrdí a taktiez ked nie je zapnute kurenie.....

Felda pojde pod nôž :-)

Mne to tiez trosku posmrda ale prisiel som nato ze je to kombinacia kurenia a podlahovich gumenych kobercou hlavne v mokrom pocasi ked podlahove koberce namoknu a ja prepnem kurenie na chodidla vtedy to je citit vyskusaj vyhodit predne koberce vonku z auta alebo len pretoč kurenie tak aby ti dole pod nohy nefukalo len na predne okno a na hrud ci to bude to iste .

• 2 týdny později...

Ahoj,trochu mimo feldu,jezdím s Ivekem a tam se nám stávalo,že byl cítit smrad spálené gumy,né pořád,jen někdy,no přišli jsme na to,že na myčce myli nějaký spálený elektromotor a ta voda byla tím smrděla.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.