Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar kluci. Hľadal som to tu asi hodinu ale bezvýsledne. Chcel by som si umiestniť PDA s navi na ľavú stranu vodiča. To znamená vytiahnuť si napájanie od poistiek ( asi to bude najlepšie). Potreboval by som nejakú radu. Z ktorej poistky, a ak sa dá aj návod s fotkami. Ďakujem.

Vloženo

Já jsem si taky udělal zásuvku na PDA novou. Dal jsem jí vedle zásuvky na diagnostiku. Proud jsem vzal u relé boxu, chtěl jsem, aby byla pod proudem i bez zapnutého klíčku a dal jsem tam v pojistkovém pouzdru pojistku 7,5. Nějak se mi nepodařilo dosta pojistku do pojistkového panelu, je to tam slušně dost zaplněné, tak jsem to vyřešil takhle. :)

Vloženo
Já jsem si taky udělal zásuvku na PDA novou. Dal jsem jí vedle zásuvky na diagnostiku. Proud jsem vzal u relé boxu, chtěl jsem, aby byla pod proudem i bez zapnutého klíčku a dal jsem tam v pojistkovém pouzdru pojistku 7,5. Nějak se mi nepodařilo dosta pojistku do pojistkového panelu, je to tam slušně dost zaplněné, tak jsem to vyřešil takhle. :)

Vďaka. Zatiaľ som to ešte nerozoberal, som vo fáze príprav a vonku je aj tak ešte kosa takže ani neviem ako to tam za palubkou vyzerá. A nemáš nejaké foto. Ja viem že je to prkotina, ktorá si nezaslúži fotky, ale náhodou..... :help:

Vloženo

Fotky žádné nemám. Ale až sundáš ten spodní dekl pod relátkama, tak budeš mít jasno. Já to udělal takhle a funguje to dobře, nikde mi nepřekáří kabel od PDA a když to odpojím, tak ho hodím do té poličky u zásuvky. To pojistkové pouzdro jsem dak k relé boxu, našel jsem tak takovej drřáček, kam se to zašouplo a drží jak kdyby tam patřilo. :)

Vloženo

Ahoj, osobne by som ti neodporucal pouzivat PDAnavi na lavej strane vodica cize pri stlpiku auta. znizujes si tym zorny uhol a riskujes nejaku galibu, resp mozes nieco prehliadnut co je uplne vpravo. Ja ked som si to uvedomil tak som radsej zacal pouzivat PDA v strede celneho okna na palubke. Je to lepsie a periferne videnie zraku ostava zachovane na celu sirku celneho okna. Ver mi. Je to v zaujme Tvojej i ostatnich bezpecnosti :kol-61:

Pekny zvysok vecera.

Vloženo
Ahoj, osobne by som ti neodporucal pouzivat PDAnavi na lavej strane vodica cize pri stlpiku auta. znizujes si tym zorny uhol a riskujes nejaku galibu, resp mozes nieco prehliadnut co je uplne vpravo. Ja ked som si to uvedomil tak som radsej zacal pouzivat PDA v strede celneho okna na palubke. Je to lepsie a periferne videnie zraku ostava zachovane na celu sirku celneho okna. Ver mi. Je to v zaujme Tvojej i ostatnich bezpecnosti :kol-61:

Pekny zvysok vecera.

Tak tohle moc nechápu. Já vozím PDAčko taky na levé straně. Mám ho schované za sloupkem a kus je za čelním oknem v místě, kde ani nezasahuje stěrač, takže si myslím, že brání mnohem méně než na středu, což jsem taky zkoušel. Pokud budu ale mluvit o umístění na skle vozidla. Pokud je držák připevněn třeba na výdechu ventilace, výhled neomezuje. A nechápu tvou poznámku, že při umístěné PDA vlevo, můžu přehlédnout něco zcela vpravo?

Vloženo

Ved o to ide, ked sa divas na PDA uplne vlavo, unika ti to co sa deje v pravo.

Periferne videnie ma urcity uhol rozhladu. Preto je lepsie ked upriamis zrak na stred vyhladu z auta ako na lavu stranu.

Ale kazdy nech urobi ako uzna za vhodne, len som povedal co si myslim a podla mna montaz uplne vlavo nieje z hladiska bezpecnosti vhodna...

Vloženo

Aby som vysvetlil prečo som vlastne založil, túto tému: S mojim PDA bol dodaný autonabíjač s takou krátlou šnúrou, že ani náhodou to počas jazdy (pri použití "husieho krku") nemôžem napájať. Tak som hľadal riešenie. No, asi budem musieť meniť kábel alebo čo. A podľa mňa máte sčasti pravdu obaja.

A vďaka za prejavenie obáv o moju bezpečnosť. :D-_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...