Scheja Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Ahoj potřebuju pomoct teče mi olej přes těsnění kolem rozvodu.Zdá se mi to nějak brzo mam najeto 54 000 a auto je staré 2roky a 9 měsícu. Nevstahuje se třeba ještě nějaká zaruka na motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Nevztahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ahoj potřebuju pomoct teče mi olej přes těsnění kolem rozvodu.Zdá se mi to nějak brzo mam najeto 54 000 a auto je staré 2roky a 9 měsícu. Nevstahuje se třeba ještě nějaká zaruka na motor? Vztahuje, tzv kulance. Podmínkou je pravidelné servisní prohlídky a řádně vedená servisní knížka. Obvykle to probíhá tak, že zákazník platí práci a škodovka díly. Je to hodně o domluvě se servisem. Vím o čem mluvím, měnili mi takto komplet stabilizátor přední nápravy po třech letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Vztahuje, tzv kulance. Podmínkou je pravidelné servisní prohlídky a řádně vedená servisní knížka. Obvykle to probíhá tak, že zákazník platí práci a škodovka díly. Je to hodně o domluvě se servisem. Vím o čem mluvím, měnili mi takto komplet stabilizátor přední nápravy po třech letech. a ta kulance platí do stáří 4 let? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 V tomhle případě bude,ale práce dražší než material,to těsnění tak 200kč,práci radši neodhaduju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 a ta kulance platí do stáří 4 let? Teď přesně nevím kolik let, nebo najetých kilometrů, ale mají to ošetřeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 V tomhle případě bude,ale práce dražší než material,to těsnění tak 200kč,práci radši neodhaduju. Je to hodně o domluvě na co přistoupí servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Dik za rady zitra tam zajdu a skusim se sněma domluvit tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Napiš, jak jsi dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.