Publikováno Leden 26, 200817 r Ahoj potřebuju pomoct teče mi olej přes těsnění kolem rozvodu.Zdá se mi to nějak brzo mam najeto 54 000 a auto je staré 2roky a 9 měsícu. Nevstahuje se třeba ještě nějaká zaruka na motor?
Leden 29, 200817 r Ahoj potřebuju pomoct teče mi olej přes těsnění kolem rozvodu.Zdá se mi to nějak brzo mam najeto 54 000 a auto je staré 2roky a 9 měsícu. Nevstahuje se třeba ještě nějaká zaruka na motor? Vztahuje, tzv kulance. Podmínkou je pravidelné servisní prohlídky a řádně vedená servisní knížka. Obvykle to probíhá tak, že zákazník platí práci a škodovka díly. Je to hodně o domluvě se servisem. Vím o čem mluvím, měnili mi takto komplet stabilizátor přední nápravy po třech letech.
Leden 29, 200817 r Vztahuje, tzv kulance. Podmínkou je pravidelné servisní prohlídky a řádně vedená servisní knížka. Obvykle to probíhá tak, že zákazník platí práci a škodovka díly. Je to hodně o domluvě se servisem. Vím o čem mluvím, měnili mi takto komplet stabilizátor přední nápravy po třech letech. a ta kulance platí do stáří 4 let?
Leden 29, 200817 r V tomhle případě bude,ale práce dražší než material,to těsnění tak 200kč,práci radši neodhaduju.
Leden 29, 200817 r a ta kulance platí do stáří 4 let? Teď přesně nevím kolik let, nebo najetých kilometrů, ale mají to ošetřeno.
Leden 29, 200817 r V tomhle případě bude,ale práce dražší než material,to těsnění tak 200kč,práci radši neodhaduju. Je to hodně o domluvě na co přistoupí servis.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.