Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

cca. 1500 - 2000,-

Fajnova cena, ja jen abych vedel za kolik ho mam strelit az pude do sveta :)

• Autor

Kde sezenu teda ten vejfuk za tuhle cenu? :)

Kde sezenu teda ten vejfuk za tuhle cenu? :)

Sekce BAZAR az bude nekdo prodavat, jestli bude ;)

FRS fotka zhora. Jinak nekdo RS koncovku prodaval docela dlouho v bazaru a nikdo nechtel

IMG_0620.jpg

• Autor
FRS fotka zhora. Jinak nekdo RS koncovku prodaval docela dlouho v bazaru a nikdo nechtel

IMG_0620.jpg

Jj tohle je bez zasahu do narazniku... Jinak dala by se nekde sehnat sablona ktera se prodavala ke koncovce ors????

MilanII ti urcite pomoze, ja mam tiez od neho... :palec2:

Ahoj, tak se mi podařilo dneska konečně sehnat ORSI. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás náhodou nemá šablony na otvor do nárazníku a toho plechu pod tím? Byl by jsem strašně vděčný, kdyby jste to někdo měli...

• Autor
Ahoj, tak se mi podařilo dneska konečně sehnat ORSI. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás náhodou nemá šablony na otvor do nárazníku a toho plechu pod tím? Byl by jsem strašně vděčný, kdyby jste to někdo měli...

KDe si jo sehnal?? Povidej..:-o Jinak tu sablonu bych taky potreboval...

Tak se podrž... O víkendu se mi urval výfuk, tak jsem to jel opravit do jedné firmy ke známému. Přijedu tam a co nevidím, přede mnou stojí RSko a kámoš mu odřezává koncovku... Koukám na to jak blázen, zajdu za tím bláznem co mu to "dělíčko" říkalo pane. Zeptám se ho, jestli jí sundává a proč. Frajer mi na to odpoví že jo, a že prý se mu nelíbí že chce něco co dělá zvuk. Kámoš odřeže koncovku podá mu jí, a on na to, co s tím šrotem mám dělat? odvést do sběrny? V ten okamžik jsem se chopil situace a navrhl mu že bych si jí teda vzal pokud mu je k ničemu. Frajer na mě koukal jak na obchodníka s vesmírným harampádím, strčil mi jí do ruky a zeptal se co s tím budu dělat. Řekl jsem mu že to chci strčit přítelkyni na Felícii. Kamarád nevěřil očím co se mu dějě před dílnou. Frajer odjel a já si domluvil termín na úterý na montáž na svojí oktuli... Hold, osud.

aneb sleva zadarmo... :kol-48:

• Autor

No to me po**r.... :help:

kde je autodílna ??? začnu tam jezdit :-))))))))))))))

u Ostravy... :)

Jj tohle je bez zasahu do narazniku... Jinak dala by se nekde sehnat sablona ktera se prodavala ke koncovce ors????

Do narazniku to je ale jenom tak lehce a na co sablonu ? ja jsem proste tu koncovku vzal a nez ji tam navaril dal k narazniku obkreslil fixem a pak obrezal primocarkou a potom podle toho navaril. A das si ji jak chces to prece neni problem pokud jsi ovsem na ZS nepropadnul z vytvarky ;)

622.jpg

Upraveno od Luke_TDI

Do narazniku to je ale jenom tak lehce a na co sablonu ? ja jsem proste tu koncovku vzal a nez ji tam navaril dal k narazniku obkreslil fixem a pak obrezal primocarkou a potom podle toho navaril. A das si ji jak chces to prece neni problem pokud jsi ovsem na ZS nepropadnul z vytvarky ;)

622.jpg

Souhlasim, mam to taky tak nějak podobně. Není to tak násilný jako originál díra, ta mi příjde moc velká... :kol-43:

Ja jsem to delal na 2x jednou jsme ji dali moc nizko byl naraznik riznuty lehce ale hlavne koncovka couhala presne po obrys vozidla a to se mi vubec nelibilo ted couha asi 2cm z narazniku a jsem spokojeny 8)

Hmm... to nevypadá vůbec zle. Já jsem dneska dělal podle šablony jak to má RS.

u Ostravy... :)

Kde kde zacnu tam jezdit

Tak se podrž...

Když se daří tak se daří! Kdyby věděl, kolik lidí by se tady o koncovku porvalo :D

Hlavně, že bude slyšet, "neznaboh"!

• Autor
Hmm... to nevypadá vůbec zle. Já jsem dneska dělal podle šablony jak to má RS.

no tak hod nejaky fotky :)

Tak přidávám nějaké ty fotečky. jsou v trošku horší kvalitě-telefon.

post-6537-1204044194_thumb.jpg

post-6537-1204044246_thumb.jpg

post-6537-1204044302_thumb.jpg

• Autor
Tak přidávám nějaké ty fotečky. jsou v trošku horší kvalitě-telefon.

jj asi nejhezci koncovka co jsem kdy videl :) Ta se skodovce fakt povedla... Jen kdybych ji fakt nekde sehnal :help:

Tak, myslím že časem se určitě nějaká příležitost naskytne... Jen to chce čas.

• Autor

Tak jestli nekdo mate moznost ji sehnat, tak nevahejte a piste:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.