MichalF Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 cca. 1500 - 2000,- Fajnova cena, ja jen abych vedel za kolik ho mam strelit az pude do sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Kde sezenu teda ten vejfuk za tuhle cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Kde sezenu teda ten vejfuk za tuhle cenu? Sekce BAZAR az bude nekdo prodavat, jestli bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 FRS fotka zhora. Jinak nekdo RS koncovku prodaval docela dlouho v bazaru a nikdo nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 FRS fotka zhora. Jinak nekdo RS koncovku prodaval docela dlouho v bazaru a nikdo nechtel Jj tohle je bez zasahu do narazniku... Jinak dala by se nekde sehnat sablona ktera se prodavala ke koncovce ors???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 MilanII ti urcite pomoze, ja mam tiez od neho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Ahoj, tak se mi podařilo dneska konečně sehnat ORSI. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás náhodou nemá šablony na otvor do nárazníku a toho plechu pod tím? Byl by jsem strašně vděčný, kdyby jste to někdo měli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Ahoj, tak se mi podařilo dneska konečně sehnat ORSI. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás náhodou nemá šablony na otvor do nárazníku a toho plechu pod tím? Byl by jsem strašně vděčný, kdyby jste to někdo měli... KDe si jo sehnal?? Povidej..:-o Jinak tu sablonu bych taky potreboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Tak se podrž... O víkendu se mi urval výfuk, tak jsem to jel opravit do jedné firmy ke známému. Přijedu tam a co nevidím, přede mnou stojí RSko a kámoš mu odřezává koncovku... Koukám na to jak blázen, zajdu za tím bláznem co mu to "dělíčko" říkalo pane. Zeptám se ho, jestli jí sundává a proč. Frajer mi na to odpoví že jo, a že prý se mu nelíbí že chce něco co dělá zvuk. Kámoš odřeže koncovku podá mu jí, a on na to, co s tím šrotem mám dělat? odvést do sběrny? V ten okamžik jsem se chopil situace a navrhl mu že bych si jí teda vzal pokud mu je k ničemu. Frajer na mě koukal jak na obchodníka s vesmírným harampádím, strčil mi jí do ruky a zeptal se co s tím budu dělat. Řekl jsem mu že to chci strčit přítelkyni na Felícii. Kamarád nevěřil očím co se mu dějě před dílnou. Frajer odjel a já si domluvil termín na úterý na montáž na svojí oktuli... Hold, osud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 aneb sleva zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Bravo!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 No to me po**r.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 kde je autodílna ??? začnu tam jezdit :-)))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 u Ostravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) Jj tohle je bez zasahu do narazniku... Jinak dala by se nekde sehnat sablona ktera se prodavala ke koncovce ors???? Do narazniku to je ale jenom tak lehce a na co sablonu ? ja jsem proste tu koncovku vzal a nez ji tam navaril dal k narazniku obkreslil fixem a pak obrezal primocarkou a potom podle toho navaril. A das si ji jak chces to prece neni problem pokud jsi ovsem na ZS nepropadnul z vytvarky Editováno: 25. Únor 2008, autor: Luke_TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Do narazniku to je ale jenom tak lehce a na co sablonu ? ja jsem proste tu koncovku vzal a nez ji tam navaril dal k narazniku obkreslil fixem a pak obrezal primocarkou a potom podle toho navaril. A das si ji jak chces to prece neni problem pokud jsi ovsem na ZS nepropadnul z vytvarky Souhlasim, mam to taky tak nějak podobně. Není to tak násilný jako originál díra, ta mi příjde moc velká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ja jsem to delal na 2x jednou jsme ji dali moc nizko byl naraznik riznuty lehce ale hlavne koncovka couhala presne po obrys vozidla a to se mi vubec nelibilo ted couha asi 2cm z narazniku a jsem spokojeny 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Hmm... to nevypadá vůbec zle. Já jsem dneska dělal podle šablony jak to má RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 u Ostravy... Kde kde zacnu tam jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak se podrž... Když se daří tak se daří! Kdyby věděl, kolik lidí by se tady o koncovku porvalo Hlavně, že bude slyšet, "neznaboh"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Hmm... to nevypadá vůbec zle. Já jsem dneska dělal podle šablony jak to má RS. no tak hod nejaky fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak přidávám nějaké ty fotečky. jsou v trošku horší kvalitě-telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak přidávám nějaké ty fotečky. jsou v trošku horší kvalitě-telefon. jj asi nejhezci koncovka co jsem kdy videl Ta se skodovce fakt povedla... Jen kdybych ji fakt nekde sehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak, myslím že časem se určitě nějaká příležitost naskytne... Jen to chce čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak jestli nekdo mate moznost ji sehnat, tak nevahejte a piste:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.