Únor 15, 200817 r cca. 1500 - 2000,- Fajnova cena, ja jen abych vedel za kolik ho mam strelit az pude do sveta
Únor 16, 200817 r Kde sezenu teda ten vejfuk za tuhle cenu? Sekce BAZAR az bude nekdo prodavat, jestli bude
Únor 20, 200817 r FRS fotka zhora. Jinak nekdo RS koncovku prodaval docela dlouho v bazaru a nikdo nechtel
Únor 23, 200817 r Autor FRS fotka zhora. Jinak nekdo RS koncovku prodaval docela dlouho v bazaru a nikdo nechtel Jj tohle je bez zasahu do narazniku... Jinak dala by se nekde sehnat sablona ktera se prodavala ke koncovce ors????
Únor 23, 200817 r Ahoj, tak se mi podařilo dneska konečně sehnat ORSI. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás náhodou nemá šablony na otvor do nárazníku a toho plechu pod tím? Byl by jsem strašně vděčný, kdyby jste to někdo měli...
Únor 23, 200817 r Autor Ahoj, tak se mi podařilo dneska konečně sehnat ORSI. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás náhodou nemá šablony na otvor do nárazníku a toho plechu pod tím? Byl by jsem strašně vděčný, kdyby jste to někdo měli... KDe si jo sehnal?? Povidej..:-o Jinak tu sablonu bych taky potreboval...
Únor 23, 200817 r Tak se podrž... O víkendu se mi urval výfuk, tak jsem to jel opravit do jedné firmy ke známému. Přijedu tam a co nevidím, přede mnou stojí RSko a kámoš mu odřezává koncovku... Koukám na to jak blázen, zajdu za tím bláznem co mu to "dělíčko" říkalo pane. Zeptám se ho, jestli jí sundává a proč. Frajer mi na to odpoví že jo, a že prý se mu nelíbí že chce něco co dělá zvuk. Kámoš odřeže koncovku podá mu jí, a on na to, co s tím šrotem mám dělat? odvést do sběrny? V ten okamžik jsem se chopil situace a navrhl mu že bych si jí teda vzal pokud mu je k ničemu. Frajer na mě koukal jak na obchodníka s vesmírným harampádím, strčil mi jí do ruky a zeptal se co s tím budu dělat. Řekl jsem mu že to chci strčit přítelkyni na Felícii. Kamarád nevěřil očím co se mu dějě před dílnou. Frajer odjel a já si domluvil termín na úterý na montáž na svojí oktuli... Hold, osud.
Únor 25, 200817 r Jj tohle je bez zasahu do narazniku... Jinak dala by se nekde sehnat sablona ktera se prodavala ke koncovce ors???? Do narazniku to je ale jenom tak lehce a na co sablonu ? ja jsem proste tu koncovku vzal a nez ji tam navaril dal k narazniku obkreslil fixem a pak obrezal primocarkou a potom podle toho navaril. A das si ji jak chces to prece neni problem pokud jsi ovsem na ZS nepropadnul z vytvarky Upraveno Únor 25, 200817 r od Luke_TDI
Únor 25, 200817 r Do narazniku to je ale jenom tak lehce a na co sablonu ? ja jsem proste tu koncovku vzal a nez ji tam navaril dal k narazniku obkreslil fixem a pak obrezal primocarkou a potom podle toho navaril. A das si ji jak chces to prece neni problem pokud jsi ovsem na ZS nepropadnul z vytvarky Souhlasim, mam to taky tak nějak podobně. Není to tak násilný jako originál díra, ta mi příjde moc velká...
Únor 25, 200817 r Ja jsem to delal na 2x jednou jsme ji dali moc nizko byl naraznik riznuty lehce ale hlavne koncovka couhala presne po obrys vozidla a to se mi vubec nelibilo ted couha asi 2cm z narazniku a jsem spokojeny 8)
Únor 26, 200817 r Tak se podrž... Když se daří tak se daří! Kdyby věděl, kolik lidí by se tady o koncovku porvalo Hlavně, že bude slyšet, "neznaboh"!
Únor 26, 200817 r Autor Hmm... to nevypadá vůbec zle. Já jsem dneska dělal podle šablony jak to má RS. no tak hod nejaky fotky
Únor 27, 200817 r Autor Tak přidávám nějaké ty fotečky. jsou v trošku horší kvalitě-telefon. jj asi nejhezci koncovka co jsem kdy videl Ta se skodovce fakt povedla... Jen kdybych ji fakt nekde sehnal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.