Rafek88 Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tak jestli nekdo mate moznost ji sehnat, tak nevahejte a piste:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Jen tak ciste teoreticky me napadlo - nesla by pouzit koncovka z O 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Jen tak ciste teoreticky me napadlo - nesla by pouzit koncovka z O 2 ? No dobrej nápad teď záleží jestli to půjde napáchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Hmm a cenovka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) Hmm a cenovka??? Tak jsem to našel, ale je to pouze ta klasická nefunkční koncovka, co se nasadí na výfuk, a ten jde stále dolů, a né do koncovky, ta je zaslepená, leda že by si někdo pohrál, a zprůchodnil ji! Jinak cenovka 1190,- Editováno: 13. Březen 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tohle jsem dneska objevil.... co na to říkáte?? http://www.autodoplnkyfro.cz/koncovka-výfu...chá-p-8149.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Ta O2 koncovka na obrazku vyse je pro MPI a ty maji vyfuk rovne.Takze to musi byt vedeno do te koncovky ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak pokud vím, tak všechny výfuky jsou vedeny dolů!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak pokud vím, tak všechny výfuky jsou vedeny dolů!? Ne ne, jedna.šestky mají opravdu výfuk rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ne ne, jedna.šestky mají opravdu výfuk rovně. Přesně tak, maji výfuk rovně a nevedou z něj 2 roury ale myslímže jen jedna... Jinak tak koncovka docela ujde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Teď jsem objevil toto: http://www.aukro.cz/item333094976_octavia.html Co na to říkáte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Teď jsem objevil toto:Co na to říkáte??? Pěkný!! Jdi do toho! Za tu cenu je to zadarmo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 No právě, cena dobrá, jenže sem mu psal a rek mi, ze to bylo 3 mesice na oct 1.8T... Tak proc ho prodava? Treba kvuli zvuku? Bojim se ze to bude moc velkej randal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 No právě, cena dobrá, jenže sem mu psal a rek mi, ze to bylo 3 mesice na oct 1.8T... Tak proc ho prodava? Treba kvuli zvuku? Bojim se ze to bude moc velkej randal... Toť otázka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Ta O2 koncovka na obrazku vyse je pro MPI a ty maji vyfuk rovne.Takze to musi byt vedeno do te koncovky ne ? tady vůbec nejde o to, pod jakým úhlem jdou trubky - stejně jdou všechny vodorovně. tak nevím o co tu vlastně jde. především záleží na tom, že většinou potřebujete mít koncovku se vstupem pro 2 trubky o prům. 43 - 45 mm!!!! tahle je akorád tak pro 1.6 55 kw, co maj rouru jednu a i ta se musí nadstavit. jak to udělat? to je vidět tady: http://www.skywolker.wz.cz/zadni_naraznik.htm Jo a proč prodává ten Laityng? No protože je to obyčejný univerzal, váží metrák a stojí za hovno! Stačí se jen podívat na trubku mezi tlumičem a koncovku a vím že nemůže pasovat do výřezu v nárazníku. RS výfuk má potrubí vedeno úplně jinak. Editováno: 22. Březen 2008, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No jo, už to vidim.... Tak do toho opravdu nepudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tak zase hledat a schánět tu správnou koncovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 http://www.civiskovo.cz/?p=productsMore&am...0&sName=055 ale ta cena:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 http://www.civiskovo.cz/?p=productsMore&am...0&sName=055ale ta cena:-/ A kolik by jsi za to chtěl ?? Vítej v roce 2008!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 A kolik by jsi za to chtěl ?? Vítej v roce 2008!! No nevypada zle a ceny uz sem taky videl horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 http://www.civiskovo.cz/?p=productsMore&am...0&sName=055ale ta cena:-/ co se ti nezdá, ta cena je normální, ba řekl bych i nízká! ///M5 z OV jí koupil za 1990,- + poštovný. Sorry, kdyby jsi nechrápal, tak jsi jí mohl před rokem mít za 350,- tak teď jí kup za 2 tácy a pokud ne, tak si na konec výfuku dej pozink trubku. Ta bude zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Njn proste se mi to zda dost v pomeru za koncovku a zadni dil vyfuku. Ale je to asi fakt normalni cena. V tom pripade budu uvazovat asi o lazenym koncovym dilu vyfuku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Njn proste se mi to zda dost v pomeru za koncovku a zadni dil vyfuku. Ale je to asi fakt normalni cena. V tom pripade budu uvazovat asi o lazenym koncovym dilu vyfuku..... Nějaký laďáček je další volba jak z toho ven. Ale dej si pozor na jeho váhu, aby neměl 20 - 25kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak jsem nakonec koupil ten Laityng co je tu na obrázku, byl za 1000 Kc, takze ok. Akorat je pod naraznik a ja ho chci dostat do vyrezu pro RS, tak jsem zvedavej jak to spacham, urcite sem pak dam fotky...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Taky bych chtel koupit layiting, tady ten: http://www.vyfuky-laityng.cz/index.php?pag...t&Itemid=26 nemate s nim zkusenosti atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.